Annemarie GIRL REVIEWS

Een prachtige fluwelen jurk

1 september 2018
Een fluwelen jurk

DE FAVORIET UIT DE KAST

Terug van weggeweest in Lindes garderobe is Le Big en wel met een geweldige fluwelen jurk. Langzaam maar zeker werd zij wat te groot voor dit originele en vrolijk gekleurde merk. Maar met hun huidige wintercollectie zetten ze een prachtige mix neer tussen vrolijke items voor de kleintjes en gave stuks die ook zeer geschikt zijn voor de grotere meisjes.

Een fluwelen jurk

We beginnen met een mooi jurkje van Le Big, deze zou zo maar eens de favoriet in de kast kunnen worden. Of is het dan uit de kast, omdat hij er waarschijnlijk niet vaak in hangt. Het is een fluwelen jurk en daardoor zo heerlijk zacht en lekker warm. Ook is de paarse kleur zo mooi en helemaal volgens de laatste trends, heb jij al een paars item in de kast? Die driekwart mouwen en het losse model zorgen er voor dat Linde heerlijk in deze fluwelen jurk kan bewegen en spelen.

Ook vielen we voor het panterprint fur jasje. Deze jasjes zie je terug in diverse collecties, maar Le Big zou Le Big niet zijn als die van hun niet net even anders was. Zij hebben de jas, die geschikt is voor het najaar,  afgezet met gekleurde boorden die weer perfect passen bij de bandjes van de nachtblauwe rugtas. Zo leuk dat Le Big al weer voor het derde seizoen een super uitgebreide tassencollectie heeft. Wij konden deze tas echt niet weerstaan, hij is mooi uitgevoerd in één kleur, maar in twee materiaalsoorten. Het voorvak is namelijk een beetje harig.

Pomsies

En wat zit er nou bovenop Lindes rugzak? Dat is een Pomsie, een schattig poesje dat werkt als een Hatchimal, maar veel fijner geprijsd is. Ik zeg: onthou dit schatje vast voor Sinterklaas. Linde is er gek op in ieder geval en door zijn sterke staart kun je hem makkelijk aan je tas bevestigen. Op Instagram gaan we nog iets meer over de Pomsies vertellen. Mocht je ons nog niet volgen, dan kan dat hier.

Shoppen en maatinformatie

Mijn ervaring is dat Le Big altijd wat ruimer viel, deze winter lijkt dat niet het geval. We hebben uiteraard niet alles gepast, maar wel meerdere items en Linde past bij 134 centimeter, gewoon maat 134/140. Kijk maar eens hoe mooi de fluwelen jurk zit op de foto’s.  Het valt keurig op maat dus, dat shopt wel zo makkelijk. Uiteraard kun je voor de volledige collectie terecht bij de webshop van Le Big.

Shoppen: rugtas – jurk – jas

Benieuwd waar die geweldige laarsjes van zijn? Lees dan dit blog.

Fluwelen jurkFluwelen jurkFluwelen jurkFluwelen jurkFluwelen jurkFluwelen jurkFluwelen jurk

 

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply