Hanneke SPEELGOED TIPS

SUPER TIP: spelletjes voor op de achterbank!

18 juni 2018

LEUKE SPELLETJES VOOR ONDERWEG

Nog even en de eerste delen van het land hebben zomervakantie. Waarschijnlijk heb je de vakantie al een tijdje geleden geboekt of misschien ga je wel gewoon rijden en de zon achterna? Wat het plan ook is, als je lang onderweg bent met je gezin dan heb ik een heel leuke tip voor de kinderen om zich te vermaken op de achterbank of in het vliegtuig!

Wij zijn echte kampeerders en ons favoriete vakantieland is toch wel Frankrijk. Ook deze zomer zullen we de caravan weer aanhaken en 2 dagen onderweg zijn richting de Franse Alpen. Elk jaar zie ik toch altijd weer een beetje op tegen de lange reis. Niet om mezelf hoor, ik vind autorijden heerlijk, maar ik hoop altijd maar dat de kinderen het zoveel uren ‘gezellig’ kunnen uithouden. Wij hebben geen dvd-speler in de auto en dat vinden we wel prima zo. Wel zorg ik altijd dat ik goed voorbereid ben. Zo koop ik altijd wat kleinigheidjes en zodra de kids tekenen van verveling vertonen, tover ik weer wat leuks uit dé tas.

Vorig jaar kwam ik deze ontzettend leuke en handige magneetspelletjes tegen van Miniland. Er zijn verschillende soorten spelletjes. Bij de een kun je leuke en creatieve creaties maken terwijl je bij de andere juist weer heel erg moet nadenken. Ook mijn docher van acht vindt het nog leuk. Bij haar valt bijvoorbeeld de Sudoku in de smaak. Mijn jongste zoon vindt het juist leuk om de auto’s en verkeersborden op de plattegrond te plaatsen. Het voordeel van de magneetjes is natuurlijk dat ze niet snel zullen vallen en je jezelf weer in allerlei moeilijke bochten moet wringen om het te pakken, áls dat al lukt. De magneetjes zitten in een uitklapbaar boekje, dat meteen de ondergrond is. Super handig!

De verschillende soorten spelletjes van Miniland kun je hier bekijken en shoppen. Nu ook met een leuke korting!

O, en voor ik het vergeet…

GOEDE REIS!

achterbankachterbankachterbank

De foto’s komen van de officiële site van Miniland

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply