Barbara REVIEWS

Zomercollectie 2018 van bobbi ravioli is fris en catchy

25 maart 2018
zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

De zomercollectie 2018 van bobbi ravioli is deze week gelanceerd en daar keek ik reikhalzend naar uit! Wij hebben namelijk elk jaar, elk seizoen minstens één item van dit merk in de kast liggen en misschien toch eigenlijk wel meer, ahum. Waarom? Dit zijn tijdloze jurkjes. Ze zijn zacht, skinny, blijven mooi en hebben altijd toffe details.

Dit jurkje (Mado) is dus ook echt weer een topstuk! Je ziet bij Nova dat het perfect aansluit; de skinny snit is mooi en blijft absoluut mooi. De basic classy look is zoals bij elk jurkje in de collectie weer aan te passen aan je mood. Nova heeft hier drie verschillende strikken, maar er zijn natuurlijk nog veel meer varianten mogelijk. Kijk maar eens bij de accessoires. Je zult met het zien van de foto’s ook wel begrijpen dat wij ons paasjurkje al hebben gevonden!

Dit gave lichtblauwe/ witte jurkje heeft een typische bobbi ravioli look. Echter door de verticale streepjes en de detail boordjes aan de mouwen is het toch weer een heel vernieuwend modelletje. Het leuke roze stiksel op het achterpand met natuurlijk het koordje in de taille met idem knalroze stiksel zijn verfrissende details.

Welke strik is trouwens jouw favoriet? Mijn hart smolt direct bij die gave kobaltblauwe kleur, maar Nova wilde toch echt die vrolijke gele strik! Zo wisselden we af tijdens de shoot en zie je ook direct dat het jurkje met het wisselen van de strikken direct een hele andere uitstraling krijgt. Natuurlijk moeten we ook de kousen niet vergeten, want zo maak je het plaatje helemaal compleet. Hiermee kun je natuurlijk ook naar hartelust afwisselen. Heb je al die lichtblauwe meisjes kousen met kruisjes aan de zijkant gezien. Te gek he?

Wist je trouwens dat deze jurkjes extra zacht zijn door het carbonic laagje verwerkt in de stof? Dit maakt dat Nova extra draagcomfort heeft en dat ze heerlijk kan spelen en ronddartelen. Wat ook leuk is om te weten dat elke collectie wordt vervaardigd in Portugal met respect voor mens en milieu. Dit geeft mij zeker óók een goed gevoel!

Facts

  • Nova is 109 cm. en draagt het jurkje in maat 110/116

Shoppen doe je natuurlijk bij  bobbi ravioli

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s en ook krijg je een kijkje in mijn leven.
  • Meer blogs lees je hier terug

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

zomercollectie 2018 van bobbi ravioli

sponsored-post


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply