REVIEWS

Here comes the man in …

19 oktober 2018
Thijs in Retour Jeans

…IN GROEN, JA GROEN

Na heel veel zwarte outfit inspiratie, komt er zo maar een kleurtje in Thijs zijn kast bij. Het gaat om een mooie legergroene tint en een hele stoere en comfortabele outfit van Retour Jeans. De foto’s maakten we buiten met de, deze zomer en herfst, eeuwig schijnende zon op onze bol. We zochten een groen muurtje op, groene blaadjes op de achtergrond, een groen hek. Oftewel 50 shades of green voor stoere boys. Kijk je mee?

Retour Jeans

Thijs draagt een heerlijke zachte broek, het is model Zidane en deze is verkrijgbaar in drie kleuren: groen, blauw en oker. De broek sluit mooi aan en bevat veel stretch. Hij draagt daardoor als een joggingbroek, maar heeft de uitstraling van een jeans. De verkrijgbare kleuren zijn lekker origineel voor in de jongensgarderobe. Op de broek draagt Thijs een longsleeve met stoere accenten zoals een zwart borstzakje, een coole tekst op de mouw en een zwarte baan op de rug. Dan gaan we door naar de eye-cather van deze set, een zwarte (ja sorry toch weer zwart) jeansblouse met een te gekke achterkant. Bekijk daarvoor de foto’s maar eens. Thijs zijn stoere muts is ook van Retour Jeans en gaan wij naast met deze set ook combineren met zijn stoere winterjas die je hier terug ziet.

De schoenen

Uiteraard kunnen een paar stoere stappers niet ontbreken onder zo’n toffe outfit. Deze zijn van Braqeez en ik vind het model zo gaaf. Doet denken aan een bergschoen, maar zoals je ziet kun je er ook hekken en goals mee beklimmen.

Hoe gaat het op school?

Echt een toffe outfit voor mijn brugpieper toch? De trouwe meelezers weten het vast nog, Thijs is dit schooljaar van groep 7 naar de brugklas gegaan. Een spannende stap waarin hij zelf de keuze heeft mogen maken. Inmiddels is het bijna herfstvakantie en kunnen we op de eerste schoolperiode terug kijken. Het gaat zo goed met hem, hij is vrolijk, heeft altijd zin om naar school te gaan. Al diverse cijfers binnen, heel veel mooie cijfers, maar ook de eerste onvoldoende. Hij geniet ervan en tegelijkertijd is het wennen en huiswerk (vooral woordjes leren) niet altijd leuk. Ik ben er trots op dat hij er zo zelfstandig mee bezig is en er voor gaat. Hij maakt leuke nieuwe contacten en ziet ook zijn oude vrienden nog. Ik ben enorm blij hem zo goed in zijn vel te zien. En zelf zie ik dat ook echt terug in de foto’s, jij ook?

Shoppen: broeklongsleeveblousemutsschoenen

Thijs in Retour JeansThijs in Retour JeansThijs in Retour JeansThijs in Retour JeansThijs in Retour JeansThijs in Retour JeansThijs in Retour JeansThijs in Retour Jeans

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply