NIEUWE COLLECTIE

LE BIG Resort Collection 2018

31 januari 2018
resort collection

Prachtige pasteltinten zetten de trend voor de lente

De nieuwe collecties druppelen zo langzamerhand de winkels in. Sommige merken zijn daar vroeg mee en op andere moeten we nog eventjes wachten. De eerste levering van LE BIG – de resort collection – ligt inmiddels in de winkels.

Tijdens de kerstvakantie heb ik de kasten van kids eens goed uitgemest en wat overbleef was… ruimte! Ruimte voor nieuwe kleding, een nieuw seizoen. Alle kleding die te klein was, ging eruit (soms met pijn in mijn hart) en heeft plaats gemaakt voor al het moois wat de komende tijd nog gaat komen. Ik hou van de zomer en de bijbehorende kleding, de kleuren, de blote armen en de bruine teint op de gezichtjes van de kids. Alles ziet er net even wat vrolijker en gezonder uit.

LE BIG Resort Collection

Een van de eerste merken die met een frisse nieuwe collectie komt, is ook nog eens een van mijn favoriete merken, namelijk LE BIG. Dit Nederlandse merk kenmerkt zich al jaren door prachtige kleuren, opvallende stoffen en originele details. Meisjesachtige outfits met een stoere knipoog. Ook de resort collection 2018 is er weer eentje om van te smullen. Mouwloze tops, zwierende rokken en retro jurkjes zetten de trend voor een nieuw seizoen in kindermodeland. Zacht roze, ivoor en lichtblauw afgewerkt met hier en daar een glitter of een gouden biesje, we krijgen helemaal zin in de lente! Ook kraagjes en ruches blijven hot! De outfits zijn zoals we gewend zijn van LE BIG af te stylen met matchende accessoires als haarbanden, tasjes, kousen, maillots en sjaaltjes. De Ivy jurk is de favoriet van mij en Norah, de stijl is retro en toch vernieuwend. Gecombineerd met crossbody tasje Isalinde en natuurlijk een haarband om haar krullen mee in bedwang te houden.

We zijn benieuwd wat jouw favorieten zijn uit deze collectie en hoe jij ze zou combineren. Laat je het weten op Facebook?

Shoppen:

De complete resort collection 2018 koop je in de webshop van LE BIG. En hou de site in de gaten, want binnenkort volgt de SPRING collectie waar je lekker mee kunt mixen en matchen.

Volg LE BIG ook op Instagram en Facebook.

Wil je Thije, Benthe en Norah ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen waar ik regelmatig outfitinspiratie en veel persoonlijke foto’s plaats. Mijn andere blogs lees je hier terug.

resort collection

resort collection

resort collection

resort collection

resort collection

resort collection

resort collection

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply