Barbara NIEUWE COLLECTIE

Spring d’r in and save the date voor Spring/Summer 2018

7 januari 2018
Save the date

Laten we ons weer onderdompelen in alle frisse nieuwe collecties. Save the date voor Spring/Summer 2018, want langzaamaan druppelt er van alles binnen. Ik ben eraan toe, jij ook? Zomercollecties daar word ik over het algemeen zo ontzettend blij van. De zon kun je haast al voelen op je blote huidje en al die blote benen en armen zijn toch niet te versmaden. Ik zeg kom maar op lente. Let’s Spring d’r in!

Oké, ik heb hier een save the date lijstje  van de merken die mijn meiden vaak dragen en waar ik altijd reikhalzend naar uitkijk. Dit zijn de pioniers onder de modelabels. Het neusje van de zalm. Natuurlijk kan een merk ineens denken, we gaan het eerder of later launchen, maar dit zijn de gegevens wat is doorgegeven aan de winkeliers. Dus zet dit vast in je agenda! Heb ik natuurlijk direct gedaan;) Zo mis je niets.

BangBang CPH

Rond 18 januari wordt de spring collectie gelanceerd van Bangbang CPH, the melting collection. Ben je een echte pionier, houd je van spannend Scandinavisch design dan moet je deze keer extra opletten, want deze collectie is er één om van te smullen. Kijk dan hoe mooi!

Save the date

Tinycottons

Dit fantastische grafische merk uit Barcelona heeft twee launchdates. De big launch is gepland op 24 januari. De tweede zal volgen op 14 februari. Ik kijk er al naar uit, want hier zitten altijd hebben-items tussen en ik hoop zo dat Nova nu niet tussen de maten invalt!

CarlijnQ

Ons Hollands trots, komt ook weer met een te gekke zomercollectie, gepland op 25 januari. Het thema is ditmaal: Life is a circus! Twee foto’s kan ik je al vast laten. Monochroom en poedels  zijn hier veelvuldig vertegenwoordigd. De touch of mint maken het plaatje écht compleet. Love it!

Save the date

Save the date

 

Soft gallery

Dit Deense modelabel wat elk seizoen de samenwerking aangaat met lokale kunstenaars heeft weer zoveel moois op stapel. Prachtige artwork is weer volop aanwezig en de kleuren zijn zo heerlijk zomers. Kijk dan naar de eerste foto boven de blog of deze hieronder. Ik ben zo gek op dit merk, jij ook? De eerste drop is gepland op 31 januari.

Save the date

 

Mingo

Het prachtige eerlijke minimalistische merk voor alle spelende kids komt 3 februari uit. Deze basics zijn zo fijn om in huis te hebben. Streepjes, dots, groen en blauw. Gemixt met zwart-wit, blijven de boventoon voeren en geven elk outfitje extra pit.

Save the date

Save the date

Save the date

 

Maed for mini

Laat ik dit merk afgelopen seizoen ontdekt hebben voor Nova. Wat is dit modelabel groot in het maken van hippe prints. De prachtige zachte materialen en mooie snit geven je het gevoel alsof het écht voor jouw mini is gemaakt. Launchdate staat op donderdag 8 februari.

Samengevat

  • 18-01 BangBang CPH
  • 24-01 tinycottons
  • 25-01 CarlijnQ
  • 31-01 soft gallery
  • 03-02 Mingo
  • 08-02 maed for mini
  • 14-02 tinycottons (2nd drop)

Shoppen

Adorablekidzz

Barbara note

  • Ik ben zelf nog heel erg nieuwsgierig naar Hugo Loves Tiki. Dit creatieve modelabel based in de US. had vorige zomer zo’n gaaf jumpsuitje, dat ik er nu als de kippen bij wil zijn, want dit was direct overal uitverkocht. Dit merk is voor het eerst ook bij Adorablekidzz te shoppen. So stay tuned!
  • Kom jij mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfitfoto’s van m’n meiden ook het dagelijks leven komt voorbij. Ik zou het geweldig vinden je daar te spreken
  • Meer blogs van mij lees je hier terug

 

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply