KERST MUSTHAVE TIPS

Tips voor onder de Kerstboom

21 december 2017

Oh dennenboom, oh dennenboom…

Zijn we net bekomen van het Sinterklaas geweld, is het alweer bijna Kerst! Zelf vieren wij dit niet uitgebreid met cadeaus, maar een kleinigheidje geven (of krijgen ;-)) is natuurlijk stiekem best leuk. Vandaar dat wij je vandaag wat tips voor onder de Kerstboom geven. Kleine en wat grotere cadeaus, voor kleine en wat grotere prijzen. Lees je mee?

Choker

Helemaal hot bij kleine en grotere meiden, een choker, oftewel een kettinkje wat je aansluitend om de nek draagt. Het prachtige kettinkje van Benthe is gemaakt door Annemijn en shop je via haar Instagram account Jewelery by Mijn. Ze zijn ook nog eens superleuk geprijsd, dus snel even een bezoekje brengen aan haar insta-shop, waar je nog veel meer mooie sieraden vind.

tips voor onder de kerstboom

Beenmode

Beenmode is ook altijd een goed idee onder de kerstboom. Wij zijn  fan van de kleurrijke maillots en kousen van het fashionable LE BIG. Op hun website is er nog genoeg keuze! Ook br@nd for girls staat bekend om hun opvallende maillots.

tips voor onder de kerstboom

Klick-it ketting

Ook deze kettingen zijn een ware hit. Verwissel de magneet en creëer elke dag een andere eigen look. De Klick-It kettingen zijn er zowel voor jongens als meiden en zijn te koop via diverse verkooppunten, die je hier vindt.

tips voor onder de kerstboom

Regenlaarsjes

Een goede regenbui is ons landje niet vreemd. Regenlaarsjes zijn daarom voor elk kind een must. Een tijdje terug shopte ik deze hippe Boxbo laarsjes voor Norah en ik ben er nog steeds verzot op.

tips voor onder de kerstboom

Het altijd hippe Bergstein komt deze decembermaand met een heuse GLAM collectie. Een zilver- of goudkleurig laarsje voor jouw fashionable dochter (of zoon). Benthe koos voor de goudkleurige en heeft er in dit Hollandse winterweer al aardig veel plezier van gehad. Verkooppunten vind je hier.

tips voor onder de kerstboom

Rugzak

Onder de kerstboom gaat hem niet worden nog, maar toch wil ik jullie de sneakpeek van deze te gekke tassen van Zebra Trends niet onthouden. Zij komen in januari weer met een nieuwe collectie uit. Zelf ben ik werkelijk verliefd op deze tassen met zoentjes. Norah gaat in 2018 eindelijk (vind zij zelf ;-)) naar de ‘grote school’ dus een nieuwe tas kan ze daarbij wel gebruiken.  Ook een leuke portemonnee vinden mijn meisjes altijd erg leuk.De zebra collectie kun je bekijken op hun website of bestellen via Bagageonline.nl.

tips voor onder de kerstboom

Heb jij zelf nog goede tips voor onder de kerstboom? Laat het ons weten, we zijn altijd blij met inspiratie en zo helpen we elkaar!

Dit is mijn laatste blog voor Kerst, dus vanaf hier willen mijn kinderen en ik alle Shopaholiek volgers hele fijne Kerstdagen wensen! Geniet ervan!

Liefs Anouk 

tips voor onder de kerstboom

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply