Barbara MUSTHAVE

Zomeritem TOP 5: de favorieten van Barbara

3 augustus 2017

Deze zomer laten alle Shopaholiek bloggers hun zomeritem TOP 5 zien. Van welke items hebben zij nou het allermeest plezier? Vandaag is Barbara aan de beurt en zij heeft haar top 5 gebaseerd op allemaal side-items. Deze zijn zeker niet onbelangrijk in de zomer en hier beleeft zij het meeste lol aan.

Ik kan natuurlijk het tijgerjurkje van Lola Meis noemen, want die vind ik wel één van de gaafste jurkjes met spaghettibandjes ooit, of alle Br@nd cross topjes die de meiden veel dragen. Ook het Stella Cove  jurkje van Bobbie is zo prachtig. Toch heb ik me in deze top 5 maar eens uitgeleefd in de accessoires. Deze zomer heb ik daar echt meer aandacht aan besteed dan anders en deze hieronder zijn mijn favorieten.

  • Allereerst de slippers met brede wreef! Echt, ik vind ze zo cool en wat zitten ze fantastisch. Ik heb daar een blog over geschreven, die lees je hier terug.
  • De zonnebrillen van de meiden. Nova is er écht een topper in. Ze houdt dat ding de hele tijd buiten op! Ze heeft er kennelijk geen last van en vindt het verzachtend voor haar zicht. Ik vind het harstikke grappig die koppies met die donkere brillen. De brillen van mijn meisjes heb ik bij River Island geshopt
  • De meanstream bikini’s vind ik prachtig en ook veel budget strandkleding is zo leuk. Kijk maar eens hier. Toch ben ik in de sale een bikini tegen gekomen, die totaal niet meanstream is, maar wel één waaraan ik mijn hart verloor. Het is anders, heel romantisch, prachtig gedetailleerd en gewoon super mooi! Kijk maar in dit fotootje op mijn Instagram dan ben ik benieuwd of je het mooi vindt
  • Als laaste maar zeker eentje die we veelvuldig deze zomer gebruiken is onze “non flying carpet” Deze exemplaren van Fatboy zijn zo gaaf! Ze zijn er in tig kleuren en je hebt het idee dat je een Persisch tapijt in je tuin hebt liggen. Zelfs je tuin wordt fashionable;)

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan hier en als je nog meer zomerse foto’s wil spotten van ons gezinnetje volg dan mijn Instagram account. Dat zou ik heel leuk vinden.

Geniet nog even van de zomer!

X

 

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply