Barbara GIRL KERST REVIEWS

Billieblush: Champagne en sterretjes

15 december 2016
Billieblush

HAPPY NEW YEAR

Weet je nog? Je bent klein en je papa of mama geeft je buiten, als het vuurwerk knalt, sterretjes om vast te houden. Ik begon altijd als een gek te zwaaien om de mooiste woorden in het donker te schrijven. Met het zien van deze longsleeve van Billieblush kwam dit tafereel mij weer zo helder voor de geest. Ik kan het kruit bij wijze van spreken alweer ruiken.

Het decor voor deze shoot was dus snel bedacht! Een oud & nieuw feestje daar had Zonne best wel zin in en de Billieblush longsleeve mocht hieraan niet ontbreken. Deze mix-and-match party outfit is semi budget! Het is namelijk gecombineerd met het party tule rokje van de Hema.

Het Billieblush shirt heeft prachtige champagne vuurwerk op het voorpand! Dit is écht erg mooi erop geborduurd met glitterdraad en pailletten. Het heeft absoluut een luxe uitstraling en je ziet dat het niet een zoveelste glitter exemplaar is. Nee, dit is echt kwaliteit!

Het shirtje valt klein. Dit is een maat 116 en valt slank. Zonne heeft een slank postuur, dus zit het haar als gegoten en ze vindt het zelf ook heerlijk zitten. De zwarte kleur is meer krijtbordzwart en dat maakt dat het shirtje “zacht” oogt en zo voelt het ook, aldus Zonne.

Het Hema rokje waarmee het is gemixt, is van tule met gouden dots erin verwerkt. Het valt ruim.

De glitterpanty en ballerina’s hadden we al bij de H&M aangeschaft voor Kerst en staat hier ook super glamorous bij!

De ballonnen met confetti zijn getest en de sterretjes werden, met een eerst wat angstige blik, uitgebreid opnieuw en opnieuw aangestoken. Daarna werden we helemaal lollig en zette Zonne nog even haar allerliefste gezicht op;) Kijk mee in deze fotoreportage hoe prachtig dit shirtje is en met hoeveel plezier wij het jaar uitgaan…..ALVAST EEN HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR!

Shoppen

Billieblush longsleeve

Tule party rokje

Feestelijke attributen, in de stenen winkel is het assortiment veel uitgebreider

Meer blogs van Barbara lezen klik dan hier.

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

Billieblush

sponsored-post


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply