GIRL KIDS FASHION

Cloverz, 100% made in Holland

8 november 2018
cloverz

Het allerleukst aan het bloggen voor Shopaholiek is toch wel het ontdekken van nieuwe merken. En ook vandaag hebben we weer een prachtig nieuw merk voor jullie gespot! Als je de kwaliteit, pasvorm en look van Cloverz ziet en voelt, zou je verwachten dat je de hoofdprijs betaalt. Maar niets is minder waar, dit te gekke merk is juist hartstikke lief voor je portemonnee!

Cloverz is sinds augustus van dit jaar op de markt en valt direct op door de zachte stoffen, urban looks en hippe prints. Zacht voor de kleintjes en stoer voor onze grote boys & girls. De collectie bestaat momenteel uit jurkjes, leggings, jumpsuits, sweaters en harems en zal de komende tijd nog worden uitgebreid. Alles wordt geproduceerd in Nederland en dat is fijn, want hierdoor kan er geen twijfel ontstaan over de juiste arbeidsomstandigheden.

Benthe laat jullie vanavond haar twee favoriete outfits uit de collectie zien en we zijn heel erg benieuwd wat jullie er van vinden!

HET PANTERJURKJE

We konden er natuurlijk niet omheen, het panterjurkje! Hij is verkrijgbaar in drie kleuren en wij kozen voor degene in een bruine kleurstelling. De jurk valt uiteen in een mooie A-lijn, wat een girly effect geeft. Het jurkje rekt lekker mee en valt goed op maat. Je dochter kan er heerlijk in zwieren en bewegen. Wij combineren hem hier met een zwarte fake leather legging en stoere boots, maar ook een gave sneaker en print op print zie ik helemaal voor me. En wat een leuke prijs! (Shoppen: panterjurkje bruin)

DE ZWARTE JUMPSUIT

Deze zwarte baggy jumpsuit is heel wat anders dan wat Benthe gewoonlijk draagt, maar wat is hij stoer! Ze wilde hem direct aan naar school en combineerde hem zelf met haar Uggs, wat een lekker winters effect geeft. Ze wordt over een paar maanden alweer 8 jaar en dat merk ik steeds meer aan haar kledingsmaak. Hou je nou niet van zwart, geen nood! Deze jumpsuit is ook verkrijgbaar in drie andere kleuren. De jumpsuit is gemaakt van een heerlijk zachte dikke stof, sluit met drukknoopjes naast de schouders en rekt lekker mee. En ook leuk, deze jump is hartstikke unisex en dus ook superstoer voor je zoontje! (Shoppen: jumpsuit)

CLOVERZ FACTS

  • 100% made in Holland.
  • Superkwaliteit voor een wel heel fijne prijs.
  • Urban met een mainstream touch!

Jullie horen het al, ik ben hartstikke enthousiast! Van Cloverz gaan we zeker nog veel meer horen!

Shoppen: De hele collectie is verkrijgbaar op hun website. Daarnaast kun je Cloverz ook volgen op Instagram en Facebook.

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en ook regelmatig de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Dat zou ik erg leuk vinden! Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

cloverz

cloverz

cloverz

cloverz

cloverz

cloverz

cloverz

cloverz

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply