BUDGET GIRL Jolanda

BUDGET TIP – BIKINI’S

10 maart 2017
9

Heb jij deze budget bikini’s al gespot?

Nu onze dochter op zwemles zit, heb ik een echte reden om het hele jaar door naar bikini’s te mogen kijken…  Voor de warme zomerdagen op het strand hebben we al een mooie bikini in de kast liggen van Little Miss Juliette en een kleurrijk retro exemplaar van 4 Funky Flavours. Maar van elke week in het zwembad (lees chloor) wordt een bikini niet beter, dus voor de zwemles is het fijn om een budget exemplaar achter de hand te hebben. Natuurlijk moet die er wel leuk uitzien en lekker zitten!

Bij Zeeman zag ik deze week twee ontzettend leuke bikini’s hangen met een hip design: een zigzag streep (wit en koraal), afgezet met donkerblauwe randen en franjes en een mintgroene bikini met donkerblauwe spetters, afgezet met koraal randjes en franjes. Zijn ze niet prachtig? Heb je zelf een leuke budget bikini tip, plaats deze dan onder het blog.

Facts:

  • Verkoopprijs € 5,99
  • Maat info: de bikini is verkrijgbaar van maat 134 tot en met 176.
  • Je shopt de bikini bij Zeeman

Klik hier voor online bestellen. Ook zie je daar de badpak-variant en swimwear voor de boys.

Voor nu alvast een heel fijn weekend! Geniet van het zonnetje!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

Zeeman

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 9 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply