Hanneke TIPS

Get A Grip! En andere Sint cadeautips

27 november 2017

LEUKE TIPS VOOR DE SINT

Je kunt er niet omheen. De beste man is weer in het land en dat is altijd weer een spannende tijd voor onze kindjes. Zelf zitten we middenin een verbouwing dus het had ons wat beter uitgekomen als de Sint dit jaar een maandje later kwam maar ach, het is ook wel weer ontzettend leuk om die spanning en blijdschap mee te maken deze periode.

Maar naast gezelligheid brengt deze tijd ook altijd wat stress met zich mee vind ik. Wat moeten we nú weer geven? Wat hebben ze nog niet? Waar zullen ze nou echt mee spelen en wat is slechts een tijdelijke hype? Natuurlijk maken onze kinderen hun eigen verlanglijstje maar daarvan kunnen we altijd een hoop wegstrepen omdat we het niet te duur willen maken.

Meestal kiezen we voor wat praktische cadeautjes zoals een pyjama, pantoffels, een leuk dekbedovertrek en andere spullen voor hun kamers. Ook vinden we het leuk om een spel te geven en dit dan op Sinterklaasavond na het uitpakken van de cadeaus gezellig samen te spelen onder het genot van een bak pepernoten en warme chocolademelk.

We mochten alvast een spel testen: Get a Grip! De doos ziet er niet heel uitnodigend uit vonden de kinderen maar we hebben de grootste lol gehad met het spelen. Je handen worden ingepakt zodat je je duimen niet meer kunt gebruiken en zonder die duimen moet je dan een aantal lastige opdrachten doen zoals iets kleien of tekenen. Je kunt je voorstellen dat dit niet echt goed lukte en we hebben daarom erg gelachen.

SintSinterklaas

Sepp vond het maar lastig allemaal. Logisch ook want voor een 5-jarige is kleien en tekenen mét duimen al best lastig! Maar hij mocht niet klagen want hij mocht iets heel anders testen namelijk deze gave set van Star Wars! Ook al zijn we eigenlijk helemaal niet bekend met deze films, zo’n laserzwaard is voor een kleuter natuurlijk helemaal fantastisch. Het geeft licht en maakt coole geluiden. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukken bij die het zwaard nog langer en stoerder maken. Elk stuk kan weer iets anders. Kortom, voor jongetjes een droomcadeau! En onze dochter vindt het trouwens ook heel cool.

Wat Sepp wel goed kent is Spider-man. Hij heeft er een masker van en de Web Wing set van Hasbro met heel coole accessoires om zijn superheld volledig na te kunnen spelen. Het leukste is het om mama te laten schrikken of je web op de kat af te schieten, maar dat vergeten we maar even voor het gemak 😉 In het begin ging hij zelfs met masker op naar bed!

Sint
De laatste tip is in mijn ogen echt een supertip! Aukje kreeg dit spel van Smart Games in haar schoen. Het heet ‘Jump In’ en dat vertelt meteen wat de bedoeling is: je moet de konijnen zo over het bord bewegen dat ze eindigen in een holletje. Ze mogen daarbij alleen over obstakels heen springen zoals een ander konijn, een paddenstoel of een vos. Het boekje heeft 4 verschillende levels. Ik kan je vertellen dat het voor volwassenen ook heel uitdagend is! Aukje vindt het fantastisch en speelt er heel veel mee. Smart Games zijn hier sowieso altijd populair maar ik vind dit toch wel de topper! Zeker een aanrader!

SintSint

SHOPPEN:

Get a Grip ~ Star Wars ~ Spider-man webvleugel Heldenset ~ Spider-man masker ~ Jump In

 

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply