PERSONAL TIPS

Ik ga de deur uit en doe eerst?

12 juli 2018

Ken je dat spelletje nog, ik ga op vakantie en neem mee? Vandaag spelen we ik ga de deur uit en doe eerst. Ik deel acht dingen met je die ik echt moet doen voordat ik ’s ochtends de deur uit ga. Geen make-up op, mijn haar niet geföhnd? Geen probleem, maar zonder deze acht dingen voel ik me echt minder goed. Vul jij het lijstje aan in een reactie?

  1. Ik douche elke ochtend. Ga ik bijvoorbeeld hardlopen, dan douche ik twee keer, no way dat ik “vies” de deur uit stap.
  2. Ik doe altijd parfum op en heb net weer een heerlijk geurtje ontdekt. Hij is van Cartier en heet Baiser Vole, echt een aanrader. Ik voel me trouwens wel prima zonder geurtje op, maar het is een gewoonte waar ik echt van geniet.
  3. Ik verzorg ook graag mijn gezichtshuid goed en gebruik hiervoor de producten van Dermalogica. Een schone toet, een dagelijkse scrubbeurt, een fijne crème en vergeet in de zomer de zonbescherming niet. Wat een heerlijk gevoel geeft dat. Tot slot een laagje poeder en ik kan de wereld aan.
  4. Natuurlijk moeten er ook dingen mee en voor mij is dat echt een flesje water. Ik vind het vervelend om dorstig te zijn en krijg er hoofdpijn van. Ook voordat ik ga, drink ik een flink glas leeg.
  5. Het liefst kleed ik me ook netjes aan, maar heel soms hou ik gewoon mijn huispak aan, is ook wel eens lekker.
  6. Ik moet ook echt ontbijten anders voel ik me zo slap. Heb ik niet zo veel tijd dan ga ik voor een ontbijtdrank van Powerslim. Lekker, gezond en snel.
  7. O ja, open deur misschien, maar ik ga echt de deur niet uit zonder mijn tanden te poetsen.
  8. Meestal neem ik ook mijn telefoon mee, we kunnen haast niet meer zonder toch? Maar ga ik wat korter weg, dan vind ik het zonder de telefoon ook wel heel erg lekker, zo rustig.

En herkenbaar? Of zijn het voor jou weer hele andere dingen die je doet voor je de deur uit gaat? Ik ben benieuwd.

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply