Barbara REVIEWS

Girls just wanna have FUN

11 november 2017
funstreet collectie van Moodstreet

De Funstreet collectie van Moodstreet ligt al ruimschoots in de winkels en Zonne en ik zijn er kattig verliefd op. Het is namelijk heel ondeugend en schattig tegelijk! Ik zie een urban print met een lief street stijltje gecombineerd.

Zonne laat jullie hier een geweldig setje zien en als een echt straatkatje probeert ze samen met Nova, ook gehuld in Moodstreet, een heel leuk spelletje uit. Deze eigenwijze kledinglijn van Moodstreet valt op door het katje. De meiden en ik werden er direct blij van. Het katje heeft een brilletje op, wat hem heel funny maakt en opvallend. Ik dacht in eerste instantie dat de katjes van de legging op de knieën moesten. Maar nee -denk nou eens niet zo voor de hand liggend- deze leuke kattenkopjes horen achterop! Toch een geweldige twist en ik heb wat leuks om naar te kijken als ik met mijn camera achter Zonne aanhol.

Het tule rokje is ook fun en zeker een opvallende. Het is ten eerste dubbellaags en valt wat wijduit en ten tweede is de onderrok, een koker modelletje. Hierdoor krijgt ook dit item de funcredits. Kijk ook maar eens op de foto’s hoe mooi het hierdoor valt!

Op het gestreepte shirt prijkt de kreet Prank! een grap/geintje; kattenkwaad! Gemaakt in kleurige spikkels. Zo komt het ondeugende in ieder item terug. Het jasje is een topper! De teddy voorpanden en de denimlook mouwen en rugpand passen supertof in het geheel. Het is stoer, gekleed en trendy met de tijgerpatch aan de ene kant en de voetafdrukken van deze ondeugd aan de andere kant. Juist door de kleurstelling kun je hem overal bij dragen!

Fact

  • Zonne is 123 cm. en draagt deze hele set in maat 122
  • Het is super zacht, soepel, draagbaar en gemakkelijk combineerbaar
  • De katjes zijn natuurlijk de eyecatchers

Moodstreet shoppen doe je onder andere bij

Het stuiterende munten party spel, Coinhole waar Zonne en Nova mee spelen shop je heel gemakkelijk bij bol.com Dit party spel is ideaal voor op tafel, maar wij gingen dit buiten eens proberen. Je kun het namelijk perfect meenemen met het professionele koffertje! Het is zaak dat jouw muntje met één stuiter op de tafel terecht komt en belandt in het muntgaatje van de ander.

Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik bijna elke dag outfit foto’s van m’n meiden, maar ook dagelijkse bezigheden komen voorbij in m’n Stories. Meer blogs van mij lees je hier terug.

 

funstreet collectie van Moodstreet

funstreet collectie van Moodstreet

funstreet collectie van Moodstreet

funstreet collectie van Moodstreet

funstreet collectie van Moodstreet

funstreet collectie van Moodstreet

funstreet collectie van Moodstreet

funstreet collectie van Moodstreet

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply