Barbara TIPS

Sinterklaasstress: welk cadeautje gaat Sint geven?

12 oktober 2017
Sinterklaas stress

Sinterklaasstress herken jij het? Oproepje aan Sinterklaas en alle hulp-Sinterklazen: “Wat gaan we geven aan onze kids?” Ik breek m’n hoofd er nu al over. De Intertoys boekjes zijn in drievoud in huis, maar tot dusver word ik er nog niet veel wijzer van!

Wellicht kunnen we elkaar helpen en helpen jullie mij dus ook een beetje. Ik ben natuurlijk maar voor de helft vertegenwoordigd door mijn meidenhuis, maar cadeautips voor de boys willen we absoluut ook graag ontvangen.

Ik heb wel een manier van aanpak. Ik ga categorisch te werk en maak zo de cadeaus ietwat overzichtelijker. Ik wil namelijk ook zeker wat nuttige zaken geven. Zo krijgen ze van mij alle drie sloffen! Mijn dames zijn altijd weg van deze huissloffen of die Ugg-achtige sloffen (BUDGETTIP!). Deze zijn zo heerlijk zacht en zitten verrukkelijk!

Dat brengt mij direct ook bij de pyjama’s. Deze prachtige pyama set van Vingino, of deze onesie van Cleasen’s zijn natuurlijk pareltjes, maar ook de budgetvarianten van HEMA en deze cake print pyjama van Zara zijn heerlijke wegkruip items. Deze badjas van de HEMA kreeg Bobbie vorig jaar van Sinterklaas, dus dat komt hier nu niet op het verlanglijstje, maar is wel een hele goeie tip. Al zeg ik het zelf.

Mutsen, sjaals en wanten passend bij de nieuwe winterjassen is natuurlijk ook een goed idee. Ik zag deze van de Zara met zo’n giga pompom en deze hele set van Nextdirect houdt ik zeker in m’n achterhoofd.

Op de educatieve toer gaat deze Sint altijd. Heb jij goede ideeën? Spui ze onder het fb-bericht he!

Voor de 6-jarige Zonne die naar hartenlust begint met schrijven en lezen is hierin natuurlijk heel veel leuks te vinden, zoals deze Stabilo pen en de eerste leesboekjes van maan, roos, vis of AVI

Bobbie van 8 heeft nu echte vakken en voor haar kunnen geschiedenisverhaaltjes of aardrijkskunde/natuurboekjes ook leuk zijn. Al weet ik niet of dit bij de persoon Bobbie past, maar misschien wel bij jouw kanjer. Horloges, wekkers, zoals deze BigBen zullen hier wel weer een leuke aanwinst kunnen zijn.

Ook educatieve spelletjes blijven leuk, zoals Loco of tiptoi. Muziek- of sportbenodigdheden, zoals muziekboekjes of -standaard of bijvoorbeeld een nieuwe hockeystick zijn ook erg nuttige en leuke cadeautjes en hadden ze waarschijnlijk toch al nodig, dus perfect voor de Sint.

Tenslotte knutselen, bouwen en tekenen dat doen ze hier nog steeds met veel plezier. Zonne had het met het HASBRO event al aangegeven dat ze de tandarts klei van Play-Doh zo leuk vindt,  Ik ben benieuwd of ze er nog steeds zo enthousiast over is of dat ze inmiddels alweer van gedachten is veranderd;)

Het wordt nog een hele klus om iedereen, ook papa en mama, het naar hun zin te maken.

Geef jij je beste tips onder het Facebookbericht? Wij Shopaholieks kunnen wel wat hulp gebruiken. Wat komt er zeker in huis op 5 december?

Shoppen? Alle rode woorden in de blog zijn links naar een leuke cadeautip!

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram, barbara.vanschaik? Daar plaats ik elke dag wel een foto van m’n meiden en ook huis-, tuin-, en keukenkiekjes komen voorbij
  • Meer blogs van mij lees je hier terug
  • Hieronder nog een huiselijk Sinterklaastafereeltje;) Wat vliegt de tijd!

 

Sinterklaas stress

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply