TIPS

Scotch met korting, dat is leuk shoppen!

4 april 2017
Scotch met korting

MIJN GROTE LIEFDE

Als jij al lang en trouw mijn blogs volgt, dan weet je het inmiddels, mijn grote kledingliefde is Scotch. Voor mezelf, mijn man en de kids. Het is zo’n prachtig merk door haar originele stoffen en prints en mooie afwerking vaak met borduurwerk. Klein nadeeltje is dat er daardoor een prijskaartje aan hangt. Best even slikken soms, dus als je Scotch met korting kunt shoppen is dat fijn toch? Zeker nu al, begin april.

Wij hebben daarom een super leuke Scotch met korting actie voor jullie. Wel alleen op de kinderkleding, wij zijn immers een blog over kindermode. Of jij nu gaat voor dat mooie tule rokje, die stoere jas, coole jeans of misschien wel alle drie, met de code shopaholiek krijg je een fijne korting. Voordat je afrekent, kun je deze invullen en de korting wordt gelijk verrekend.

Ik heb al een paar van mijn favorieten op een rij gezet. Met stip op nummer 1 is dat nummer 2 voor mij. Linde heeft al meer dan genoeg zomerjassen, dus ik moet echt op mijn handen zitten. Nummer 1 lijkt mij zo’n heerlijk jack voor de boys, iets water afstotend, stevig materiaal en door die geweldige print valt een vlekje niet snel op. Shortjes heeft Scotch dit seizoen in overvloed en nummertje 5 vind ik door de patches echt super tof. Nummers 6, de tule rok, is echt zo’n combineertoppertje. Romantisch of stoer afstylen, je kunt er alle kanten mee op. En bijna alle jonge dames zijn gek op zo’n rokje. Nummer 3 en 4, een T-shirt en een cap, zijn echt van de onmisbare basics in de jongensgarderobe. Passen bij elke jeans, lang of kort, en maken je bink stoerder dan stoer. Heerlijk toch dat je al die items van Scotch met korting kunt shoppen. Welk nummertje zie jij het liefst terug in de kast?

Shop hier op 5, 6 en 7 april Scotch met 20% korting, gebruik de code shopaholiek.

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Dit prachtige shirt shop je ook met korting
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply