SPOTLIGHTSHOP TIPS

Gespot: webshop Kindergoed

27 oktober 2016

Een complete outfit shop je bij Kindergoed.com

Vandaag brengen we de webshop Kindergoed onder jullie aandacht. In 2008 is Kindergoed gestart en heeft sindsdien een goeie naam opgebouwd in de kinderkledingbranche. Een jaar geleden heeft Kindergoed een nieuwe eigenaar gekregen, genaamd Petit Belle baby- en kidsfashion. Deze winkel staat voor een goede service en betrouwbaarheid en ze verkopen de leukste merken voor jongens, meiden en baby’s. Qua kinderkleding en accessoires heeft Kindergoed onder andere de alom bekende merken als B.Nosy, Moodstreet, Dutch Dream Denim en De Kunstboer in het assortiment.

Voor baby’s worden o.a. de merken LeChic en Noppies verkocht. Voor de grotere meiden is er volop keus. Wil je een kleurig jurkje? In de vrolijke, kleurrijke kleding van Mimpi vind je vast iets wat je zoekt. De echte girly meiden zien er top uit in LeChic. Le Chic kenmerkt zich door ruches, laagjes en glitters. Toch liever een iets meer sporty look? Denk dan eens aan Moodstreet, met de zachte sweatstoffen voor een comfy gevoel.

De jongens zijn stoer in een trui met de onmiskenbare voetbal- of dierenprint van Molo. En heb je een drukke brokkenpiloot in huis, dan kun je rekenen op de betrouwbare jeans van Dutch Dream Denim, met de dubbele en extra stevige kniestukken. De jassen van Moodstreet zijn hip, zacht en comfortabel. Maak de outfit af met een stoere tas van De Kunstboer, en je zoon is de ster op het schoolplein.

Om je een beeld te geven van het assortiment van Kindergoed, hebben we alvast wat musthave items voor je op een rij gezet:

  1. Shirt
  2. Jurk gestreept
  3. Tas paarden
  4. Sweater
  5. Rugzak camo
  6. Sweatpants
  7. Longsleeve
  8. Winterjas reversible
  9. Rokje
  10. Winterjas roze

Benieuwd geworden naar Kindergoed? Neem eens een kijkje op hun website. En natuurlijk hebben ze ook een facebookpagina. Hier blijf je op de hoogte van acties, aanbiedingen en nieuwe leveringen.

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply