Barbara KERST TIPS

Nuttige fashionable Sinterklaascadeautjes waar wij blij van worden!

28 november 2017
nuttige fashionable Sinterklaas cadeautjes

Heb jij alle nuttige fashionable Sinterklaascadeautjes al in huis? Zo niet, dan hebben wij hier hele gave, trendy en zeker hele mooie cadeautjes. Ook wij worden hier heel blij van. Mocht je wel al helemaal compleet bent, dan misschien toch nog een leuke tip voor onder de kerstboom.

Ik ben ontzettend in de feeststemming. De kerstboom gaan we binnenkort al halen en bij een kerstboom hoort glitter en dat kan dan mooi gegeven worden met pakjesavond. Wat een idee om nu je dochter die gave maillot, sokken of sloffen te geven. Ik heb een aantal prachtige items van Kids Department op een rijtje gezet met doorklik-links, zodat je heel easy kunt shoppen.

nuttige fashionable Sinterklaascadeautjes

[klik hier voor alle MP Denmark items]

Ik begin met de sparkling sokken van MP Denmark. Korte sokken zien we steeds vaker als eyecatchers over een dunne maillot. Boots eronder en hoe hip is je meisje. Nu leuk met een glitter en dotje. Van dit merk zijn er ook hele gave maillots te shoppen. De prijsjes zijn ook perfect, dus deze kunnen we aanvinken; een absolute cadeautip!

nuttige fashionable Sinterklaascadeautjes

[Klik hier voor alle Ewers items]

De Ewers maillots zijn niet meer uit de sokkenla weg te denken. Ze zijn basic, prachtig en zitten heerlijk. Mijn meiden wonen er zowat in, want Ewers maillots zijn zo gemakkelijk overal mee te combineren. Ook nu heb ik een greep gedaan uit de collectie en een touch of sparkle mag toch zeker niet ontbreken.

nuttige fashionable Sinterklaascadeautjes

[Klik hier voor alle BANGBANG CPH items]

[ Klik hier voor alle Bobo Choses items]

Ik houd van glitter, maar menig mama ook niet. Vind jij het een absolute no-go, maar ben je wel helemaal into the fashiontrends? Kijk dan eens naar deze snoepjes. Ik word hier zo blij van. Prachtige merken met mooie printjes en kleurtjes. Deze benen zullen opvallen en stralen, of niet?

nuttige fashionable Sinterklaascadeautjes

[Klik hier voor alle Little 10 Days items]

De coated broeken en leggings zijn echte musthaves geworden, dus dit hoort zeker in dit rijtje thuis. Het is enorm hip en zeker ook voor de boys een must. Ze maken elk setje sportief en fashionable. Met Kerst wordt dit een geweldige hippe touch.

De sokken van Nova op de header zijn van Mingo. Deze kniekousen zijn zo mooi, zacht en van topkwaliteit. Ook dit is leuk om te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom. Ik zie deze sokken in de lente gecombineerd met de trendkleur roze wel parmantig voorbij stappen hoor.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de mooie collectie beenmode van Kids Department. De warme sloffen en die tijgerprint legging heb ik nog niet eens aangestipt, dus de hoogste tijd om toch even te neuzen en een trendy Sint- of kerstcadeautje heb je zo gemaakt.

Shoppen

Beenmode

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfitfoto’s van mijn meiden en probeer zo een inspiratie te zijn voor jouw mix and match outfits. Ook dagelijkse kiekjes laat ik geregeld aan je zien.
  • Meer blogs van mij lees je hier terug

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply