BUDGET GIRL Hanneke TIPS

BUDGET TIP: Een fantastisch jurkje!

17 september 2017

CLOSE YOUR EYES AND MAKE A WISH

Naamloos-13 Naamloos-13b

Helaas lijkt de herfst aangebroken. Nou ja, helaas… ik vind de herfst een prachtig seizoen hoor! Maar nog een mooie nazomer was ook heel erg welkom geweest. Afgelopen week heb ik de kledingkasten van de kinderen dan ook helemaal uitgezocht. Al het zomerse spul eruit en plaats gemaakt voor de herfst/ wintercollectie. Alledrie de kinderen gingen van een goedgevulde kast naar een behoorlijk lege. Het voordeel hiervan is dat ik weer genoeg redenen heb om te shoppen! En zo kwam ik dit leuke budget jurkje tegen.

Ik kan er echt ontzettend van genieten als ik iets leuks heb gevonden voor een klein prijsje. Daarom wil ik dit jurkje dan ook graag even aan jullie laten zien. Hij viel mij direct op door de leuke oogjesprint. Deze print zie je bij zoveel merken terug! De jurk met lange mouwen is gemêleerd grijs en heeft een ronde hals en een grijs koord met.. jawel.. zilverkleurige glitters! Wat ik ook een erg leuk detail vind is de glitterband op de schouders! De jurk kun je prima dragen met bijvoorbeeld een zwarte legging maar is ook leuk te combineren met elke andere kleur. Een echte topper dus die niet mag ontbreken in de kast voor je dochter!

Je shopt dit jurkje voor €15,- hier online of in een van de stenen winkels. Wees er wel snel bij want je zult begrijpen dat deze over de toonbank vliegt!

FACTS:

  • Aukje is 124 cm lang en draagt de jurk in maat 122/128. Deze valt goed op maat
  • Bij Hema koop je veel bijpassende items zoals vesten en leggings.

Voor meer foto’s verwijs ik je graag door naar mijn instagram: @Hanneke. Ik vind het leuk als je mij volgt.

Wil je meer blogs van mij lezen? Kijk dan even hier.

burgetbudgetbudget
collage budget hema

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply