Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review Quapi wintercollectie

4 september 2017
header2

‘Don’t Kill My Chill’

Tussen alle reviews van verschillende merken mag de wintercollectie van Quapi absoluut niet ontbreken. De komende weken zul je dan ook meerdere keren een review op Shopaholiek lezen over de verschillende collecties van dit gave merk. Vanavond geven we alvast je de eerste.

Blogger Renate en ik spraken in het bos af om samen foto’s te maken van al dat moois. Dat ging niet meteen helemaal goed. Om je een beeld te geven: Nadat we een korte rit opgevouwen in de auto hadden gemaakt (4 kids, 3 volwassenen én een kinderwagen), vonden we een prachtige plek. Eenmaal in het bos werden we verrast door een gigantische wolkbreuk. Daar stonden we dan met die prachtig gestylde kids! We zijn heel hard teruggerend naar de auto en doorgereden naar de zon. Gelukkig hoefden we daarvoor niet naar Frankrijk want na een paar minuten kwam de zon weer tevoorschijn en konden we dan echt op pad.

Als eerste review laten we je vandaag een prachtige set zien uit de jongenscollectie van Quapi. Zoals altijd is de collectie weer zeer uitgebreid en allemaal fantastisch met elkaar te combineren. Het was daarom nog best lastig om een keuze te maken! Het leuke aan dit merk vind ik het gebruik van felle kleuren. In de winter, met de donkere dagen, juist extra leuk! Het shirt dat Sepp op de foto’s draagt spreekt voor zich. Deze knalt eruit! De tekst vinden wij ook helemaal cool: “Don’t kill my chill”. Het shirt heeft een mooie pasvorm en draagt heerlijk soepel.

Voor de wat koudere dagen kun je bij Quapi ook terecht voor prachtige vesten, maar wij kozen voor een hippe jeans blouse! Het geeft zijn outfit net weer dat beetje extra’s. Het staat er super overheen maar, en misschien vind ik dat wel nóg leuker, je kunt het ook heel tof onder het shirt dragen! De blouse heeft een mooie kleur blauw en is niet stug maar juist heerlijk zacht. De details, tevens in felle kleuren, maken van deze blouse echt een topper.

Om het geheel af te maken draagt Sepp er een donkerblauwe sweatpants van Quapi bij. Omdat deze op de groei is aangeschaft, zit ie nu nog een beetje baggy. Leuk juist! Bovenin sluit het broekje mooi aan en ook onderin valt hij smaller. Zoals je op de foto’s kunt zien is het dé perfecte outfit voor een ondernemende kleuter. Wij vinden het tof, en jij?

Binnenkort laat Shopaholiek blogger Renate jullie een prachtige outfit uit de collectie van Quapi baby zien en ook mijn dochter Aukje komt nog langs om heel veel moois te showen, onderaan de foto’s van Sepp zie je daar alvast een SNEAK van! Stay tuned!

FACTS:

  • Wist je dat Quapi is afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent?
  • Sepp is 110 cm lang en draagt van de hele set maat 110/116. Het valt goed op maat.
  • De jongenscollectie van Quapi gaat van maat 98/104 tot en met maat 152/158.

SHOPPEN:

Op de website van Quapi vind je alle verkooppunten. De set van Sepp en nog veel meer moois koop je o.a. hier.

Voor meer foto’s verwijs ik je graag door naar mijn instagram: @Hanneke. Ik vind het leuk als je mij volgt.

Wil je meer blogs van mij lezen? Kijk dan even hier.

QuapiQuapiQuapiblog_3dQuapiQuapiQuapiQuapi

En hier alvast een voorproefje van de blog over de meisjescollectie:

blog_12

sponsored-post

 

 


Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply