GIRL REVIEWS

Gouden shortje Kiestone wintercollectie 2017

25 augustus 2017
Kiestone wintercollectie 2017

HOE ZOU JIJ DIT SHORTJE DRAGEN?

Vlakbij ons huis zit een hele grote kinderkledingwinkel TOFF Kidswear, je snapt daar wandel ik regelmatig even binnen. Ik word altijd zo blij van hun toffe (ja ze doen hun naam eer aan) assortiment en de enthousiaste dames in de winkel. Zij weten je zo goed te helpen aan een gaaf mix and match setje of natuurlijk een setje van één merk dat perfect bij je kind zal passen. Vandaag licht ik één nieuwe lijn uit de winkel eruit, namelijk de Kiestone wintercollectie 2017. Mijn oog werd er gewoon naar toegetrokken in de winkel, zo mooi en rijk zag de kleding van Kiestone eruit. Rijk door de afwisseling in stoffen, denk aan tule, skyleer, fake fur, craquelé suedine en natuurlijk ook fijne katoenen items. Alles afgewerkt met mooie details. Ik nam voor Linde een gouden shortje mee en twee jasjes om thuis eens rustig te kijken wat wij nu het leukste vonden staan.

Combi één

De eerste combinatie maken wij met het okergele bomberjack uit de Kiestone wintercollectie 2017. Afgewerkt met lange gouden manchetten en army stijl borduurwerk op de borst, stal dit jasje mijn hart. De bomber kan de komende tijd ook goed buiten gedragen worden en als het straks kouder wordt staat het binnen ook lekker stoer en toch girly. Om de set helemaal aan te kleden draagt Linde er een groen topje en legging bij, beiden met een glitterstreep aan de zijkant. De kleur wordt groen genoemd, maar neigt naar taupe.

Combi twee

Ook probeerden wij het groene/taupe kleurig jasje van craquelé suedine uit. Dit jasje is echt zo heerlijk zacht en heel gaaf afgewerkt met een mooie bies langs de mouwen. Minder geschikt voor buiten, dit jack, maar daardoor extra geschikt voor binnen. Het gele shirt met de grappige tekst Going to Berlin, London and Mars frist deze combinatie lekker op.

Wat heeft Linde gekozen uit Kiestone wintercollectie 2017?

Linde ging voor het okergele bombertje en het gele shirtje. Ook deze combinatie stond heel leuk bij elkaar. Ze houdt niet zo van donkere kleuren, al bracht de super zachte stof van het suedine jasje haar wel aan het twijfelen. Hoe zou jij het shortje combineren?

Facts

 • Linde is nu ruim 128 centimeter en draagt bijna alles in maat 134/140. Alleen het broekje en het suedine jasje vonden we in deze maat wat te ruim en daarvan draagt ze dus maat 122/128.
 • Vind je de kleuren die Linde hier draagt niet passen bij jouw dochter? Bekijk dan de rood met blauwe lijn van Kiestone eens, deze is ook heel erg gaaf.
 • De Kiestone wintercollectie 2017 is ruim vertegenwoordigd bij TOFF Kidswear.
 • De pasvorm is mooi aangesloten, zonder strak te zitten.
 • Lindes verenhaarbandje is van Musthaves by Nilah Mae.

Fashion ideetjes

 • Linde heeft een panterprint topje en deze staat echt superleuk onder het okergele jasje.
 • Heb je nog een mooi zwart shirtje en legging liggen, dan zullen die ook heel goed combineren met dit gouden shortje (en het bomberjack).
 • Draag onder het jasje een zachte broek met sportstreep of een coole jeans.
 • Combineer het shortje met een topje en je kunt hem nu al dragen.

Shoppen

Alle kleding uit de Kiestonde wintercollectie 2017 shop je bij TOFF kidswear in hun stenenwinkels in Zwolle en Hengelo of online, klik daarvoor hier.

Lindes haarbandje koop je hier.

Annemarie_Thijs_Linde

Hou je van foto’s kijken? Misschien vind je het dan leuk om ons op Instagram te gaan volgen. Daar laten we bijna elke dag een mooie foto zien. Kijk hier maar eens. Andere blogs van ons vind je hier.

Kiestone wintercollectie 2017Kiestone Kiestone Kiestone Kiestone KiestoneKiestoneKiestone wintercollectie 2017

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply EEN DAGJE WINKELEN IN ZWOLLE IS TOFF Zwolle | Shopaholiek 4 december 2017 at 13:04

  […] Gouden shortje Kiestone wintercollectie 2017 […]

 • Leave a Reply