Hanneke REVIEWS

Aukje showt een gave jumpsuit

4 januari 2017

JUMP INTO THE SUMMER!

Terwijl het buiten nog regelmatig vriest, wil ik jullie graag alvast een review laten zien over een heel gaaf zomeritem wat wij alvast in huis hebben. Beetje bij beetje komen de zomercollecties online. Heerlijk! Nu de feestdagen voorbij zijn mag van mij het voorjaar wel beginnen. En hoe kom je beter in de stemming dan alvast rond te kijken naar al het leuks voor komende zomer? Zo kwam ik deze te gekke jumpsuit tegen. En ook nog eens met een heel leuk prijsje! Nooit eerder heb ik zoiets gekocht. Een jumpsuit leek me eigenlijk wat onhandig voor jonge kinderen. Maar ik werd een beetje verliefd en besloot er toch voor te gaan.

De jumpsuit, van het merk DJ Dutch Jeans, is gemaakt van een soepele stof en gaat makkelijk aan. Geen twijfels meer daarover dus. Hij sluit door middel van knoopjes aan de voorkant. Aukje vindt het heerlijk zitten en kan niet wachten tot ze ‘m echt kan gaan dragen. Hij sluit mooi aan maar zit niet strak. Ik vind vooral de kleur heel gaaf. Lekker stoer en opvallend door de print. Leuk om te dragen met slippertjes of een paar stoere sneakers.

Voor de iets frissere dagen is de jumpsuit ook prima te dragen met bijvoorbeeld een spijkerjasje of een leuk vest. Op de foto’s zie je dat wij ‘m gecombineerd hebben met het jeans jack van B.Nosy. Ik ben zo blij dat we deze hebben aangeschaft! Gelukkig op tijd ook want deze vliegt de winkel uit. Blogger Jolanda schreef er al een leuk stukje over. Dat lees je hier.

Maatinfo:

Aukje is ongeveer 120 cm lang en draagt de jumpsuit in maat 122/128. Deze valt goed op maat. Bij twijfel zou ik wel voor een maatje groter gaan.

Shoppen:

De jumpsuit koop je onder andere  hier.

jumpsuitjumpsuitjumpsuitjumpsuitjumpsuitjumpsuitjumpsuitjumpsuit

Wil je meer blogs lezen van Hanneke? Klik dan hier

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Dewi 5 januari 2017 at 14:18

  Leuk! Maar ik vind het spijkerjasje iets leuker;) waar komt die vandaan? Dutch ook??

  • Reply Angelique 6 januari 2017 at 06:09

   Hi, nee deze is niet van DJ Dutch Jeans, in de blog staat alle info over dit jasje, die overigens de winkels is uitgevlogen. Dus ik hoop dat je hem nog kunt vinden 🙂

 • Reply Hanneke | Shopaholiek 9 januari 2017 at 12:16

  […] Aukje showt een gave jumpsuit […]

 • Leave a Reply