Anouk REVIEWS

Dutch Dream Denim Njiwa

15 juni 2017
njiwa

EEN WITTE SHORT, DURF JIJ HET AAN?

Witte kleding, niet iedereen is er dol op. Zelf hou ik er juist enorm van, het staat zo lekker fris en heerlijk zomers. En we hebben een wasmachine, denk ik altijd maar ;-). Omdat wij gek zijn op shortjes, mocht een wit exemplaar natuurlijk niet ontbreken in Norah haar kast. Wij kozen voor model Njiwa van een van onze favo merken Dutch Dream Denim.

DUTCH DREAM DENIM NJIWA

Dit witte korte broekje is – zoals we gewend zijn van Dutch Dream Denim – gemaakt van soepele jogjeans. Hierdoor zit het heerlijk en rekt het prima mee. Heel wat anders dan de stugge spijkerbroeken die we van vroeger gewend zijn. Op de achterpockets vind je girly details en gave studs. Het shortje heeft een mooie pasvorm en is multi-combineerbaar!

Mix & Match

Zoals gezegd kun je met dit broekje alle kanten op. Stoer monochrome in een zwart shirtje met bikerboots eronder of lief met sandaaltjes en een bloemig bloesje. Wij kozen nu voor de vrolijke look, Norah is tenslotte one happy toddler. Br@nd heeft al jaren mijn hart gestolen en ook de huidige collectie is weer te gek. Het aquakleurige BFF-shirtje en de rode kousen komen beide uit de zomercollectie van nu. De EB sneakers met rode sterren maken de outfit compleet.

Facts

  • In de taille zit een verstelbaar elastiek.
  • De hele outfit valt goed op maat. Norah draagt de short in maat 98 en het shirtje in 98/104. Zij is 98 centimeter lang.
  • Je shopt het DDD broekje Njiwa nu met een leuke korting en ook bij br@nd is het volop sale!

Ben je toch een beetje bang voor wit en kun je wel wat wastips gebruiken? Lees dan dit blog eens door.

Shoppen

Dutch Dream Denim shortje

Shirtje br@nd

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram. Mijn andere blogs lees je hier.

njiwa

njiwa

njiwa

njiwa

njiwa

njiwa

njiwa

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply