Hanneke

De Woods Off Days mag je niet missen!

12 juni 2017

ELKE DAG EEN ANDERE ACTIE BIJ WOODS!

Misschien heb je het al gehoord: De Woods Off Days komen er weer aan. Sterker nog, het is vandaag begonnen! Vanaf dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni koop je de mooiste merken met te gekke kortingen. Elke dag komen er weer andere merken in de sale. Je moet er dus snel bij zijn! Shopaholiek zet de actiedagen voor je op een rijtje.

OFF DAY 1, dinsdag 13 juni

Op deze dag krijg je maarliefst 40% korting op o.a. Nik & Nik, Ninni Vi, Scotch, Tumble ’n Dry en Geisha! Mis je bijvoorbeeld nog net dat ene item van Ninni Vi? Maak de setjes van je dochter dan nu compleet! Nik & Nik is een fantastisch merk, net als Scotch. Deze merken zijn nu ook goed betaalbaar. Of kies een van de vele items van Tumble ’n Dry voor je zoon of dochter.

OFF DAY 2, woensdag 14 juni

Vandaag krijg je wel 30% korting op de hele collectie van Vingino! Vind jij dit merk ook zo stoer? Met zoveel items kun je geweldig mixen en matchen. Kijk maar eens op de website van Woods voor de vele gave printjes en kleuren. Wees er snel bij!

OFF DAY 3, donderdag 15 juni

Misschien is dit wel de echte topper van deze actieweek! Op deze dag krijg je namelijk maarliefst 50% korting op alle kleding van Ninni Vi en Mortenz! Hoe gaaf is dat?! Dat wordt op tijd klaarzitten want de echte fan weet dat deze merken zeer geliefd zijn. Ook ik ga zeker een poging doen om nog wat voor mijn jongens te kopen. Wij zijn gek op Mortenz!

OFF DAY 4, vrijdag 16 juni

Hier kan ik jullie eigenlijk nog niks over vertellen. Deze actie is nog geheim en wordt op donderdag 15 juni bekend gemaakt via Facebook of de nieuwsbrief van Woods. Wil je niks missen? Like dan snel de pagina of schrijf je hier in!

En kun je niet wachten? De sale is bij Woods al gestart. Zo krijg je op heel veel zomerkleding, zoals bijvoorbeeld op de gave collectie van BNosy, tot wel 30% korting en tot 15% korting op de hoogzomercollectie. Klik hier voor de webshop.
woodsWoods

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply