BUDGET GIRL

Budget minirok met gouden bies

8 april 2017
budget minirok

EEN COMBINEER TOPPERTJE

Naast perfect match setjes van één merk houden wij Shopaholieks ook heel erg van mixen and matchen. We combineren graag merken door elkaar heen, seizoenen gehusseld en budget met wat duurdere items. Vandaag combineren we een budget minirok met een merk top en met wat merk shirtjes van vorige zomer. Kijk je mee en wij zijn natuurlijk weer benieuwd naar jouw mening.

Op de foto’s draagt Linde een groen T-shirt met in het rood de tekst GRLPWR. Knalt van het scherm toch! En een tekst die bij de meeste meiden erg goed past, denk ik. De gave budget minirok met Bretonse streep en afgewerkt met een gouden bies past er perfect bij. Zeker in combinatie met de groene kniekousen waarin ook navy, wit een een gouden randje zit.  Linde draagt het rokje bij 127 centimeter in maat 122/128. Een maatje groter zakte af. Onder dit minirokje draagt Linde een undy, een soort korte legging die voorkomt dat je haar onderbroek ziet.

Van vorig jaar had ik nog wat mooie shirtjes liggen waar ik nog wel wat bij kon gebruiken. Linde zat toen een beetje tussen de maten in en daardoor waren deze toen nog wat te ruime shirtjes blijven liggen en nog als nieuw. Het oranje shirtje is zo lekker knal en zomers van kleur en extra bijzonder gecombineerd met het wit kanten gilet. Ook had ik nog een te gek zacht roze topje met oogjes print liggen, die ik heel gaaf vind bij dit rokje. Straks wordt deze budget minirok nog het meest gedragen item uit de kast! Welke combinatie vind jij het leukste: met het groene shirt, met de oranje top of ga je voor de combi met de oogjes print?

Shoppen

minirokgroen T-shirtpanterschoentjessandaaltjes

Neem eens een kijkje in onze Shopaholiek shop, daar vind je ons musthave budget rokje ook samen met nog veel meer leuke items.

Tip: van zondagavond, 9 april 19.00 uur tot dinsdagavond 11 april 24.00 uur rekent Br@nd for Girls geen verzendkosten!

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

budget minirokbudget minirokbudget minirokbudget minirokbudget minirok budget minirok budget minirok

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply