BOY Mandy OOTD

Een kleurrijke mix van DDD & Quapi

7 maart 2017

Julian in Dutch Dream Denim en Quapi

Wat is het toch heerlijk om te winkelen en webshoppen nu al die frisse zomerkleurtjes weer te zien zijn. Ik hou ontzettend van zwart en grijs en wit, maar nu de lente in aantocht is, ga ik makkelijk overstag voor mooie zachte pasteltinten en zo af en toe wat neon accenten. Het gaat bij mij juist om de afwisseling. Als het hoogzomer is en de gezichtjes zijn wat bruin gekleurd door de zon, dan hou ik toch echt wel van kleur.

Dit shirtje van Quapi bijvoorbeeld was helemaal de keuze van Julian. We waren in de winkel en hij zag dit shirt met vrolijke kleuren. Het lijkt wel of kleur een enorme aantrekkingskracht heeft op kleine kinderen. Zo met het voorjaar op komst ben ik de dikke wintertruien een beetje beu en vind ik een longsleeve ideaal. Helemaal voor Julian, omdat hij het snel warm heeft.

Onder zijn nieuwe shirt draagt Julian een joggjeans van Dutch Dream Denim met een lichte wassing. Zoals je weet heeft DDD extra kniestukken op hun jeans, in het bijzonder handig voor de boys. Ze rennen, stoeien, springen en vallen heel wat af op een dag en dan is het toch fijn dat de jeans wat steviger is. Het model heet Nyerere, is slimfit en de achterzakken zijn er schuin opgestikt voor een stoer effect. De broek is voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille, zodat we het wat meer aan kunnen rijgen bij mijn dunne mannetje. Onder de jeans draagt hij zijn okergele sneakers van Nike.

Facts:

  • Julian is ongeveer 1.15 m. lang en draagt de jeans in maat 110
  • Het Quapi-shirt draagt hij in maat 116.
  • De jeans heeft een hoog draagcomfort doordat het is voorzien van stretch
  • De lichtblauwe wassing en de dunne stof maakt van dit broekje de ideale zomerjeans

Fashionideetjes:

  • Draag een leuke blouse (of een los jeanskraagje) onder de longsleeve, voor een preppy look
  • De broekspijpen oprollen en een loafer of bootschoentje eronder is helemaal hip
  • In de zomer ga je voor classy als je de jeans combineert met een spierwitte blouse of shirt en een (gevlochten) riempje.

Shoppen:

Dutch Dream Denim jeans ‘Nyerere’ koop je o.a. bij KindergoedSoMuch.nl en Hippe Maatjes Zwijndrecht.

Quapi shirt ‘Florian’ koop je o.a. hier en hier.

 

Quapi shirtDutch Dream Denim jeansDutch Dream Denim jeansQuapi shirt

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply