BOY

Swimwear for Beachboys

12 april 2016

De 10 allerleukste zwemshorts voor jongens

Laat de zomer maar komen, want wij hebben alvast voor jullie de 10 leukste zwemshorts uitgezocht. Wat zullen de boys hierin de blits maken op het strand en in het zwembad. Mama’s houdt jullie meisjes maar binnen deze zomer:)

Er is zo ontzettend veel keuze in zwembroeken voor jongens. Bijna elk label heeft wel zwemshorts in de collectie voor de zomer. Van prints tot effen, van kleur tot zwart, van shorts tot zwembroek, allerlei beesten erop, of een enkele ster. Teveel leuks om op te noemen. Ik kan er nog wel een blogje over maken. En misschien doe ik dat ook wel, want het is zo leuk om uit te zoeken welke nu, in mijn ogen dan, de leukste zijn. En of jullie het met mij eens zijn, want ook dat is natuurlijk een gok. Maar uiteindelijk moeten onze jongens het aantrekken, en zij kiezen vaak net weer een andere short uit, dan die wij voor ze uitgekozen hebben. Mijn voorkeur voor de jongens is voor Sebastiaan de zwarte zwemshort met witte ster en de oranje zwemshort dip-dye voor Daniël. Sebastiaan koos uiteindelijk ook voor een zwarte zwemshort. Maar niet voor de zwarte zwemshort die ik uitgezocht had, maar voor de zwemshort met witte palmbomen. Daniël koos natuurlijk voor de zwemshort met de gevaarlijke haai erop, iedereen gaat hem straks snel uit de weg op het strand:)

Welke zwemshorts vinden jullie tof voor aankomende zomer?

  1. zwart met palmbomen
  2. oranje dip-dye
  3. shark fotoprint
  4. tropisch eiland
  5. apen-print
  6. blauw-oranje streep
  7. groen
  8. zwart met witte ster
  9. skateboard print
  10. multicolor

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply