BABY Hanneke NIEUWE COLLECTIE

REVIEW: Quapi Baby zomer ’17

5 maart 2017

DE NIEUWE ZOMERCOLLECTIE VAN QUAPI BABY 

Sinds kort is de nieuwe collectie van Quapi uit en zoals elk jaar weer enorm populair! En ook deze keer is er ook weer aan de allerkleinsten gedacht: Quapi Baby. Voor Shopaholiek mocht ik hier een blog over schrijven. Zelf heb ik geen kindje meer die in deze maten past maar ik mocht het dochtertje van een collega ‘lenen’. Nine laat jullie vandaag een prachtig setje zien! 

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk en al sinds 5 jaar enorm populair voor zowel meisjes als jongens tot ongeveer 12 jaar. De kleding zit comfortabele en heeft altijd een mooie pasvorm. Quapi staat voor kwaliteit en dat zie je terug in de stoffen, die mooi blijven. Er is duidelijk door de ogen van de kinderen gekeken bij het ontwerpen. Dat zie je ook terug in de vele, opvallende kleurtjes en printjes en de mooie details in de afwerking.

Voor baby’s is het natuurlijk helemaal belangrijk dat de kleding comfortabel zit. De set die Nine op de foto’s draagt is daarom dan ook heerlijk zacht en makkelijk aan -en uit te trekken. Het jurkje heeft een mooie, opvallende kleur roze en heeft een ontzettend leuke print van een camera (natúúrlijk vind ik dat leuk). De tekst op de jurk: ‘Flash! And make a Quapi smile’ past er dan ook helemaal bij. Misschien wel het leukst aan dit jurkje vind ik dat de achterkant een heel ander printje heeft, namelijk strepen.

De legging in de kleur mint is van dezelfde zachte stof gemaakt en zit net als het jurkje ook heel comfortabel. Het sluit mooi aan maar zit niet strak. De kleur van de legging komt weer terug in de afwerking van het jurkje dus dat matcht perfect!

Facts:

  • Nine is een halfjaartje oud en zit nu in maat 68/74. Op de foto’s draagt ze de set in 74/80. Voor nu moesten we de mouwtjes nog omslaan maar we weten allemaal hoe snel die kleintjes groeien. Prima dus!
  • De Quapi baby collectie heeft voor de meisjes veel items in de kleuren roze, blauw en mint.
  • Voor de jongens zijn ook veel kleuren gebruikt, waaronder oranje, blauw en geel.
  • Er zijn ook voor meisjes en jongens heel gave en comfortabele sweatpants verkrijgbaar.
  • Quapi baby is er in maat 50 t/m 86
  • sinds oktober ’16 is er ook een speciale Newborn collectie tot maat 68.

Shoppen:

Het jurkje dat Nine draagt koop je hier en hier.

Wil je meer van Hanneke lezen, klik dan hier.

QuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapilittle ninni vi

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply