Barbara GIRL REVIEWS

Een bomber deze zomer is de bomb!

17 februari 2017
Scotch R'Belle metallic bomber

METALLIC SWEAT BOMBER

DE SUNWONDERER, zoals in deze Scotch R’Belle metallic bomber vermeld staat, doet zijn naam eer aan. The Golden Glow straalt ervan af! Dit perfect afgewerkte jasje is van een subtiele glam dat heb ik niet eerder gezien. Het unieke aan deze bomber is de badstof artwork op de achterzijde! “Mam, mag ik morgen het jasje met die vulkaan aan?” riep Bobbie van de week. Ook zij is helemaal gebiologeerd door dit bombertje. De ingestikte revers in puur goud en het jasje in een rood-gouden kleur, maakt dit wel een heel speciaal exemplaar. De ribgebreide boorden met twee donkerblauwe strepen geven een twist naar de sportieve kant.

Het fijne vind ik dat het jasje nu lekker binnen wordt gedragen en dat doet Bobbie dus van harte, terwijl ze altijd alle vesten uitgooit. Deze dus mooi niet, nee, deze is te stoer en te mooi;) Ze houdt hem aan! Straks draagt ze dit lekker buiten op weg naar school of naar dat leuke tuinfeestje ,wat we natuurlijk heel veel gaan krijgen deze zomer;) Dit jasje is echt voor elke gelegenheid.

HET ROKJE: In dit blog draagt Bobbie een prachtig zwierig rokje in gelaagde tule. Doordat de onderrok licht is en de dubbele laag tule ook in twee verschillende tinten zijn, geeft dit een overdonderend diepte effect! Bobbie laat het je graag al draaiend zien;) De tailleband geeft het weer een stoere twist, zoals we gewend zijn van Scotch R’Belle.

HET T-SHIRT: De altijd mooie Amsterdam Blauw serie heeft dit gave shirtje in zijn collectie zitten. En wat ben ik gek op zo’n nep strik op het voorpand. Ik heb zelf namelijk ook zo’n shirt met een opgedrukte strik, al heel oud dat wel, maar zo zie je, het valt nog steeds in de smaak! De poederkleur vind ik mooi sereen en staat hier mooi basic bij. Met dit shirtje kan heel gemakkelijk gecombineerd worden.

Wat vinden jullie van dit outfitje en vooral van de bomber? Ik denk steeds als ik de foto’s bekijk, waarom heb ik dit jasje niet? Heb jij dat ook?

 

Facts

  • Bobbie is 130 cm. en ze draagt alles in maat 8

Fashionideetjes

  • De legging, die je bij sommige foto’s voorbij ziet komen, is ook van Scotch R’Belle en heeft een klein streepje. Natuurlijk zal een effen donkerblauwe altijd goed staan
  • Gouden schoentjes eronder, wie durft?
  • Mix erop los in je kast! Echt, deze kleuren zijn heel basic, maar zo stijlvol dat elk kledingstuk wordt opgehaald door deze bomber, rokje of shirt
  • Draag het straks lekker als buitenjasje! Je pikt je dochter er zo uit op het schoolplein, want ze shined!

Shoppen

Ko & Flo en natuurlijk hier

 

Barbara

 

Scotch R'Belle metallic bomber

Scotch R'Belle metallic bomber

Scotch R'Belle metallic bomber

Scotch R'Belle metallic bomber

Scotch R'Belle metallic bomber

Scotch R'Belle metallic bomber

Scotch R'Belle metallic bomber

Scotch R'Belle metallic bomber

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply