BOY EVENT GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK PEEK DAY!

11 februari 2018

Summer is coming…

Deze maand blog ik alweer twee jaar voor Shopaholiek. En wat krijg ik er elke week weer energie van! Zeker nu de nieuwe zomercollecties uitkomen… wat zien we er naar uit! En toen viel er twee weken geleden ook nog een uitnodiging in de bus van één van mijn favoriete merken voor een geweldig event! Ik mocht een bezoek brengen aan de SNEAK PEEK DAY waar de nieuwe collecties van Ninni Vi, Soft & Jolly en Mortenz werden gepresenteerd. Hoe gaaf is dat! In deze blog laat ik jullie graag hiervan meegenieten en laat ik nog wat sneaks zien van deze drie topmerken… kijk je mee?

De SNEAK PEEK DAY…  het is de eerste keer dat op deze manier de nieuwe collecties gepresenteerd werden dus we hadden geen idee wat we precies konden verwachten maar de uitnodiging klonk veelbelovend! Bente en ik hadden er zin in dus direct uit school door naar Ugchelen! Gelukkig waren we net op tijd binnen. En wat zag het er feestelijk uit! Na het welkomstwoordje kregen we een SNEAK PEEK checklist, zodat we niks leuks van het programma zouden missen! Dochter Bente zag de kinderen aan de gezellige knutseltafel en begon direct met het ontwerpen van haar eigen outfit! Het werd een kleurrijk geheel, zoals ook het meeste in onze kledingkast. De ‘hapjestafel’ was een waar feestje..  van ranjatap tot ’traktaties’ waar menig moeder jaloers op wordt!

 

Sneak peek day

Ziet er dat niet vrolijk uit?

 

Sneak peek day

In de photobooth!

 

Net toen Bente begon aan een glaasje ranja en haar ‘lievelings’ (popcorn), werd haar gevraagd of ze wat uit het kledingrek wilde kiezen en het in een modeshow aan de aanwezige dames & kids wilde showen. Nou, dat vond ze wel leuk! Ik kreeg de popcorn in mijn hand geduwd en Bente begon direct in het Ninni Vi rek te snuffelen. Wat verrassend, de eerste jurk die ze koos was… roze! Niet een streepje of een motiefje… nee gewoon knalroze! Maar wat een leukerd! Over de borst lopen vrolijke grijze ruffles (ruches). Het geeft een romantische twist aan het jurkje! We zien deze ook terug bij andere items in de collectie bijvoorbeeld op de schouderbandjes. Samen met 3 andere meisjes liepen ze enkele malen over de catwalk…  wat een vrolijk geheel. Nu hebben we echt zin in zomer!

 

Sneak peek day

Bente zoekt haar eerste catwalk outfit uit!

 

Sneak peek day

Het werd een prachtig roze jurkje met grijze ruches.  En wat een tof vestje zag ik…

 

De tweede set die ze koos, kwam uit het rek van Soft & Jolly. De kleuren van dit merk zijn altijd wat minder uitbundig. Ik zag nu vooral zwart/wit, grijs en een army green. Wat een fijne tinten bij elkaar. Door de sportief chique stijl, spreekt het ons ook enorm aan. Bente koos voor een vrolijk zwart/wit stippen t-shirt met rode opdruk en een zwart rokje met een leuk motief. Een totaal andere look maar ook erg leuk! En daarmee voorzie ik alweer een probleem…  hoe gaan we straks kiezen uit al dat moois? Ik voel al lichte stress opkomen. Ik ben persoonlijk ook blij dat Ninni Vi en Soft & Jolly niet tegelijk uitkomen. Dan hebben we meer tijd voor het kiezen, kopen en passen… Wacht overigens deze keer niet te lang want er is minder voorraad bij de winkels dus op = op. Zorg dat je jouw musthave niet mist! Nog een nieuwtje…  er komt een Soft & Jolly webshop! Daar zijn tevens alle schoenen uit de collectie te koop!

 

Sneak peek day

En door naar outfit twee… Uit de collectie van Soft & Jolly.

 

Na twee catwalk rondes, wilde Bente graag een glitterbol maken. Ze zag namelijk al een paar prachtexemplaren voorbij komen… dus op naar de glittertafel! Dat gaf mij rustig de tijd om de collecties nog eens goed te bekijken. Natuurlijk ook het stoere Mortenz voor de boys. Ik zag een warm geel, grijs, diverse blauwtinten en accentkleuren als oranje en turquoise…  coole vestjes en leuke, comfortabele broeken! Mijn aandacht wordt getrokken door een paar jongens die achter de piano zijn gekropen en er lekker op los pingelen. Ze dragen een nieuwe collectie outfit. Wouw, wat ziet er dat stoer en sportief uit!

 

Sneak peek day

Maak je eigen glitterbol…

 

Sneak peek day

Mortenz voor de coole boys…

 

Met een lekker drankje erbij spreek ik wat andere mama’s..  en iedereen is unaniem… het zijn weer top collecties! Toch knap hoe ze ons elk seizoen weer kunnen verrassen met kleurrijke,  sportieve kleding! En wat ook belangrijk is, de kwaliteit is goed. En blijft goed, hoe vaak het ook wordt gewassen. Daar houden we van!

De middag vliegt voorbij…  We hebben de complete checklist af kunnen vinken! Met onze handen vol gaan we richting de uitgang. Daar ontvangen we nog een leuke goody bag! Een extra verrassing! Met een ballon stevig vastgeknoopt om Bente’s pols, lopen we naar de auto. Dank aan het enthousiaste team van Ninni Vi voor deze leuke middag!

Je shopt Ninni Vi vanaf 22 februari! Noteer het alvast in je agenda! Soft & Jolly en Mortenz komen uit in maart. De exacte datum hoor je natuurlijk nog van ons! Stay tuned!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

Sneak peek day

Na een heerlijke middag gaan we met ballon en goody bag naar huis!

*sponsored post

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply