Anouk GIRL

Hoera, Benthe is jarig!

6 februari 2017

ER IS ER EEN JARIG!

Hoera, Benthe is vandaag jarig en wordt alweer 6 jaar! En bij een verjaardag hoort naast een taart, cadeautjes, traktaties en een kinderfeestje natuurlijk ook een verjaardagsoutfit! Of misschien wel meerdere…

Eigenlijk is Benthe net wat te vroeg jarig, haar meest favoriete merken komen namelijk allemaal pas eind van deze maand of zelfs volgende maand uit. (jullie weten vast wel over welke merken ik het heb ;-)) Maar gelukkig is er al genoeg moois te koop. De nieuwe collecties van bijvoorbeeld QuapiLittle Miss Juliette en Mim-Pi liggen inmiddels in de winkels en zijn stuk voor stuk weer prachtig. Ook Someone en Le Big hebben mooie feestelijke kleding in hun zomercollectie.

Maar waarom zou je eigenlijk perse wat nieuws moeten kopen? Benthe wil zelf het allerliefst haar favoriete Ninni Vi jurk aan op haar kinderfeestje en waarom ook niet. Het is op en top Benthe en staat hartstikke feestelijk. Zo gezegd zo gedaan en deze jurk ligt inmiddels netjes klaar voor haar taartenfeest van morgen.

jarig

Hartstikke feestelijk toch, deze outfit van Ninni Vi!

Vandaag is Benthe dus echt jarig en trakteert ze haar klas op rood met witte stippen cakejes en haar outfit is dus ook helemaal in stijl. De nieuwe Mim-Pi collectie is werkelijk super en voor een mama met een voorliefde voor stippels bijna onmogelijk om een keuze te maken. Doen jullie trouwens al mee met de Mim-Pi give-away?

jarig

Stippen all over the place! Check mijn insta-stories (@anouk_klaassen) voor de bijpassende traktatie 😉

Na het trakteren op school en het kinderfeestje moet de verjaardag natuurlijk ook gevierd worden voor alle opa’s, oma’s, vrienden en familie. Ook daarvoor trekken we wat feestelijks uit de kast! De jurk van Penn&Ink (lees de review hier na) in combinatie met het Br@nd sportvest is voor ons een echte topper en zeker party-waardig!

jarig

Wat een feesten deze week, wat zal Benthe genieten! En mama? Mama ook, maar die is stiekem ook best een beetje blij als alles weer achter de rug is… 😉

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.
Ook kun je haar en haar kids volgen op Instagram: @anouk_klaassen

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply I’ve got some new shoes… | Shopaholiek 9 februari 2017 at 20:02

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Reply Happy Birthday Senna! Lieve Senna, vandaag | Shopaholiek 9 februari 2017 at 23:19

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply