Anouk MUSTHAVE

Zomeritems TOP 5, de favorieten van Anouk

9 augustus 2017
zomeritens

FAVORIETE ZOMERITEMS 2017

Deze zomer laten alle Shopaholiek bloggers hun TOP 5 zomeritems zien. Van welke items hebben zij nou het allermeest plezier? Anouk is vandaag aan de beurt en deed haar best een lijstje samen te stellen. Lees je mee?

Poeh, heel eerlijk gezegd vind ik dit altijd van die ontzettend moeilijke lijstjes. Want wat zijn nou echte topfavorieten qua zomeritems? Best lastig om dat zo 1-2-3 te noemen eigenlijk. Toch heb ik het geprobeerd, uiteraard is de lijst verre van compleet, maar deze items mogen zeker niet ontbreken deze zomer.

1. Undy’s, wat mij betreft het nr. 1 kledingstuk in de zomer. Met dochters die ondersteboven aan klimrekken hangen en de gekste capriolen uit halen, is een undy echt een must. Zo hangen ze niet te kijk in hun onderbroek, maar zie je een hip, kleurrijk kort broekje.

zomeritem2. De crosstops van oa Ninni Vi & Br@nd. Zo mooi die gekruiste bandjes, ik krijg er echt een op en top zomers gevoel van.

zomeritem3. Panterprint: Vriendinnen noemen mij soms voor de grap Nel Veerkamp, want panterprint, ik kan er geen genoeg van krijgen. Al vind ik de trashy-variant natuurlijk helemaal niks ;-). De prachtige Lola Meis jurk daarentegen is een van mijn favo jurken uit Norah haar kast. Bij Benthe zijn dat de panteritems van Waaaw en natuurlijk het Claesens hoedje (dat overal bij past deze zomer!).

zomeritem4. Shortjes worden hier heel vaak gedragen en ook dit seizoen zijn er weer vele toppers. Het zwarte sweatshortje van Soft & Jolly is hier een verrassende favoriet en ook DDD spijkershort Perere komt erg veel uit de kast.

zomeritems5. En wat de boys betreft… Thije draagt zijn shirts van WILD erg veel, het is duidelijk één van zijn favoriete merken. Ook de soepele sweatset van Chaos and Order komt verrassend vaak uit de kast. Het staat geweldig en zit dus blijkbaar heerlijk door de fijne zachte stof.

zomeritems

Bovenstaande foto’s vind je ook op mijn Instagram account, hier plaats ik regelmatig foto’s van mijn drie kinderen en soms ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Mijn andere blogs lees je hier.

Liefs Anouk


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply