Barbara BUDGET

TIP: Softe budget

29 december 2016

FLUFFY FEELINGS

 

Dit is echt een aanrader om de outfit van je meisje helemaal winters, mooi en aangekleed te maken. Draag een mooie fluffy, fake-bont giletje van de HEMA. Altijd te matchen en lekker budget!

Mijn dames dragen geregeld een fluffy giletje over…nou, over eigenlijk van alles! Elke jurkje wordt hiermee heerlijk warm en aaibaar. Die leuke broek wordt nog stoerder door middel van het dierlijke giletje. Ook het aangeklede blousje wordt lekker warm voor je meisje en lekker stoer voor de looks!

Wat nog het aller- allerbelangerijkste is, is dat het gigantisch comfortabel zit. Dít houden mijn meiden wel aan;) Vestjes worden hier altijd op de bank gesmeten of eigenlijk negen van de tien keer op de grond gegooid. Jasjes worden al helemaal minimaal gedragen. Tot mijn spijt, want ik vind dat namelijk ook heel erg leuk staan.

Giletjes zijn gewoon play-proof en dat willen we allemaal!

Deze leuke antraciete en gebroken witte giletje zijn €13,- en verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 158/164.

Heb jij al zo’n aaibaar exemplaar in huis? Zo niet, dan zou ik toch echt even naar deze giletjes kijken, want ze zijn lekker geprijsd en zien er toch harstikke leuk uit? Ook het vetertje om vast te strikken maakt het helemaal af. Toch weer net even anders als een haakje aan de binnenkant!

Shoppen:

HEMA giletje gebroken wit

HEMA giletje antraciet

Op de foto’s hieronder zie je Nova in haar eigen fluffy giletje, want die hadden we al in de kast liggen.

& meer blogs van Barbara lezen, klik dan hier.

Hema budget

Hema Budget

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply