BOY BUDGET Geen categorie

Weg met de maandagochtend Blues!

8 oktober 2017

Op deze mooie maandagmorgen in oktober, is het aan mij de beurt om met een mooi Budget-item te komen! Nou…ik heb er lekker twee. Voor het budget-blog ben ik speciaal de stad in gegaan. En als het goed voor een klein prijsje moet zijn, beland je toch al snel bij de grote ketens. Dit keer liep ik binnen bij H&M. En alhoewel ik gek op felle kleuren, drukke prints of wat dan ook ben, viel mijn oog dit keer op deze leuke gestreepte trui. Een sweater met een geribde boord aan de onderkant en onderaan de mouwen. En voor de prijs hoef je het ook absoluut niet te laten! kijk maar.

Ik hou van verschillende kledingstijlen bij Benja en bij deze trui had ik een stoere jeans in gedachten met een paar sneakers eronder. De outfit zou wat mij betreft pas af zijn met een hele stoere riem. Maar waar vind je die zo snel voor een jongetje van 20 maanden? Ik wilde een stoere mannen riem, maar dan voor kleine jongens. En hiervoor waagde ik een poging bij de Hema. En jahoor, tot mijn grote vreugde hing daar een riem in de schappen die ik ongeveer voor ogen had. Ik zeg bewust ongeveer, want hij was zelfs leuker dan ik in mijn hoofd had. Ook voor de riem heb ik niet veel betaald, anders zou mijn Budget-blog te duur worden. Ben je nieuwsgierig naar de prijs? Dan klik je hier. Kijk voor de echte kleur van de riem even naar de foto’s onderaan het blog. Want de kleur op het plaatje van de Hema zelf, komt niet overeen met de werkelijke kleur. In het echt is hij namelijk Cognac bruin.

De jeans die Benja draagt op de foto is van Dutch Dream Denim. Hij is mooi groen van kleur en dat is weer eens wat anders vind je ook niet? Ik kocht deze toen de wintercollectie net in de winkels lag en had hem nog nauwelijks aan gedaan bij hem. De felgekleurde blauwe sneakers had ik ook al een tijdje geleden gekocht. Op deze manier probeer ik vaak leuke setjes te maken van merk en non-merkkleding. En wanneer je voor zo’n klein prijsje een leuk en kwalitatief goed kledingstuk op de kop kan tikken, kan je nog eens wat nieuws kopen! Koop jezelf ook weleens iets bij de grote ketens? En combineer je dit net als ik met merkkleding om het toch tot een mooi geheel te laten lijken? Ik zie je reactie graag tegemoet. Of wie weet heb je ook wel een leuke foto! Plaats hem dan gerust tussen de reacties op Facebook onderaan dit blog.

Facts

  • trui 100% katoen, valt mooi op maat en kan op de machinewas van 40 graden
  • riem 100% imitatieleer met gespsluiting en ingegraveerde tekst YEAH. De riem heeft gaatjes over de gehele riem, je hoeft er dus geen gaatjes bij te maken. Verkrijgbaar in maat 70 en 80 cm.

Volg je ons al op Instagram talkaboutstyle.nl hier heb ik dagelijks wel iets te vertellen over mijn werk of uitstapjes met het gezin.

Mijn volgende blog staat gepland op a.s. woensdag. En voor de komende dagen staan er heel wat mooie blogs op het programma van mijn collega bloggers.

 

Tja en als je 20 maanden bent, dan zit je nieuwe trui natuurlijk meteen onder de ijsvlekken (zag ik achteraf.)

Tja en als je 20 maanden bent, dan zit je nieuwe trui natuurlijk meteen onder de ijsvlekken (zag ik achteraf.)

Sweater Budget blog

Zie je hoe mooi de geribde boorden aan de onderkant van de trui en de mouwen zijn. Links onderop zit nog een rood met witte applicatie.

 

Fontein

Even lekker over de rand van een grote fontein kijken. Kan je moeder mooi even een foto maken van de achterkant van je outfit!

 

Riem Hema

Nou, dit is hem dan. De riem. Is hij niet fantastisch? Ik vind hem zo stoer en het staat zo wijs als hij hem draagt met zijn jeans.

 

wandelen in trui

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply