BABY BOY KERST

Olivier in kerstoutfit van Babybizznizz!

16 december 2016

De kerst staat voor de deur en ook Olivier gaat er feestelijk uitzien dit jaar. Waar kun je nu het beste online shoppen voor je dreumes? In mijn geval bij Babybizznizz!! Bij deze té gekke webshop verkopen ze al mijn favoriete Nederlandse labels. Dat is makkelijk shoppen met een fijn blij gevoel. Je hoeft niet perse alles van één en hetzelfde merk aan te trekken bij je kindje. Deze labels Mix&match je door elkaar voor een verrassend resultaat. Benieuwd?! Kijk dan mee naar kleine hippe Olivier;)

“BabyBizznizz is dé webshop wanneer je op zoek bent naar stoere babykleding. Door een combinatie van mooie, unieke merken in één shop, maken we het leuk én gemakkelijk om online te shoppen voor jullie kleintjes! Ons onderscheidend vermogen ligt niet in de hoeveelheid merken die we aanbieden, maar in de selectie van mooie, unieke merken die goed met elkaar te combineren zijn”. 

Precies wat ik bedoel, Babybizznizz is de webshop met allemaal ontzettend leuke kidslabels van Nederlandse bodem. De meeste labels die ze verkopen draagt Olivier al vanaf het begin. De kwaliteit is goed, de stoffen zijn zacht en fijn, maar ook de prints en modellen zijn favoriet. Ik houd van zwart, grijs en wit met een leuk printje of passende tekst. Maar ook lichte zachte kleuren zitten er in de collecties. Gebreide vestjes, shawls, sokken en schoentjes ontbreken niet. Hebben jullie stiekem al een kijkje genomen in de shop?!

Olivier draagt tijdens de shoot verschillende Nederlandse labels van Babybizznizz door elkaar. Het Jacky sweatvest in de kleur olive is van nOeser. Doorgestikt en gevoerd met lichtgrijs jersey. Zacht, comfortabel en heerlijk warm. De zwarte sweater met tekst en de gemêleerde sweatpant zijn van Sproet&Sprout. Dit merk bestaat vooral uit zwarte items, en draagt Olivier al vanaf het begin. De zebra print sokjes zijn van Maedbymini, dit staat zo lekker eigenwijs bij hem:)

Olivier is er klaar voor en gaat helemaal in style de feestdagen door met zijn twee broers. Wat vinden jullie van de combinatie van verschillende Nederlandse labels van de webshop Babybizznizz? Ik zeg missie geslaagd, op naar het kerstdiner. Fijne kerstdagen allemaal!!

SHOPPEN: Babybizznizz

dsc_0184 dsc_0213 dsc_0163dsc_0138sponsored-post

 

 

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply