BABY BOY SPEELGOED

Kleine Olivier in hippe set van Little Indians!

14 december 2016

AL SPELEND MET DE ADVENTSKALENDER VAN PLAYMOBIL

Iedere dag van de maand december een vakje openmaken, iedere dag een klein cadeautje er uit pakken en iedere dag een klein blij mannetje met steeds meer Playmobil poppetjes en figuurtjes in zijn handjes. Wat is dit toch een ontzettend leuke adventskalender van Playmobil voor de feestelijke maand december.

Olivier wordt steeds groter en ondernemender. Hij staat al een tijdje los en zet voorzichtig zijn eerste stapjes. Toen ik net begon, lag hij stil op de grond, en dat was een heel stuk makkelijker fotograferen dan op de dag van vandaag. Hij zit echt geen moment stil, doet absoluut niet wat ik wil en zeg en maakt er een gewoon spelletje van. Schaterlachen van plezier, want er komt steeds meer Playmobil uit de doos. “Nee Olivier”, zeg ik, “elke dag één vakje openmaken van de adventskalender van Playmobil.”

Hij moet zich goed kunnen bewegen, fijn en comfortabel voelen in de kleding die hij draagt. En eerlijk is eerlijk, er toch ook hip en cool uitzien voor een stoere jongens baby;) Little Indians is al sinds de geboorte van Olivier één van mijn favoriete Nederlandse labels. Alles is echt leuk, stoer en hip. De prints, de teksten en de modellen. Als het aan mij lag kocht ik elk seizoen de hele collectie van little Indians. Op de foto draagt Olivier terwijl hij speelt mat de Playmobil een offwhite t-shirt met lange mouwen. De tekst is wel heel grappig, “play, stop, pauze”, maar niet toepassend op kleine Olivier. De woordjes stop en pauze kent hij niet, of hij hoort het gewoon niet, het kleine mannetje gaat maar door;) De sweatpants is super cool, een baggy model. Wat een toffe print, heerlijke dikke zachte stof en leuke details toegevoegd. Er zit dit keer een lint door de tailleband heen geregen en kleine knoopjes aan de voorkant. I love it!! 

Little Indains valt wat ruim en ik vind dit fijn, want zo kan Olivier het langer door dragen en er langer plezier van hebben. hij draagt dit als set en ik combineer het ook met andere merken. Olivier is 14 maanden oud op dit moment en is rond de 74 centimeter. De maat van dit setje van Little Indians is 9-12 maanden. Hij moet nog even geduld hebben voordat hij de set weer aankrijgt, want er komen bijzondere dagen aan:)

Wat zal hij er prachtig uitzien tijdens de kerstdagen!

SHOPPEN: Little Indians

Met dank aan: Playmobil voor de toffe adventskalender

dsc_0168 dsc_0211 dsc_0228 dsc_0236 dsc_0251 dsc_0252

 

 

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply