BOY REVIEWS

Thijs in IKKS en Name-It

12 december 2016

GEEN VLINDERSTRIK VOOR KERSTMIS

Daar zit hij dan, mijn bink, tussen de roze kerstdecoratie waar zijn moeder en zusje het huis mee hebben versierd. Te discussiëren over de vlinderstrik bij zijn kerstoutfit. Mama vindt het hot en het mag duidelijk zijn Thijs not. Maar goed dat ik toch voor zijn stoere sneakers heb gekozen bij deze outfit en de lakschoenen waarmee ik in mijn handen stond in de winkel heb gelaten.

IKKS

Hij vindt het trouwens niet erg hoor zo’n meideninterieur. Zolang hij maar een fijn hoekje op de bank heeft om zijn boeken te lezen en een grote tafel om zijn Lego uit te stallen voelt Thijs zich helemaal at home. En zo gaat het met kleding ook, dat het lekker zit is voor hem belangrijker dan hoe het eruit ziet. In mijn zoektocht naar de kerstoutfit voor Thijs stuitte ik op deze pantalon van IKKS van milano wol. Deze broek draagt en voelt aan als een sweatbroek, maar heeft de uitstraling van een nette pants. Briljant bedacht toch door IKKS voor de boys? Thijs is zo blij met de zachte broek, dat ik de blouse met grafische print zonder morren bij hem aan kreeg. Lucky me, want ik ben echt een beetje verliefd op dit blousje. De print, de details, de blinde sluiting, ik zou zeggen; check de foto’s en je snapt me.

HEBBES!

IKKS shop ik altijd graag online bij hun eigen website, daar is de collectie helemaal compleet. Maar ik winkel als Zwolse binnenstad bewoner natuurlijk ook graag in de stenenwinkels in het centrum. Lange tijd was het armoe troef wat kinderkledingwinkels betreft, maar op het moment is het aanbod echt geweldig. En mijn favoriete shop is toch wel Hebbes!, hun assortiment is lekker stoer en ze verkopen erg leuke merken. Denk aan Nik&Nik, Le Big, Indian Blue Jeans en komend seizoen komt Scotch er nog bij. Helemaal mijn merkjes dus, maar deze keer liep ik tegen dit giletje aan van Name it en ik dacht hebbes. Dit giletje is net als de pantalon van zachte stof en met de eigenwijze achterkant vond ik het de perfecte finishing touch voor Thijs’ outfit voor deze feestmaand. Leuk zo’n knipoog accent bij kinderkleding. Je shopt dit gilet niet alleen in het grijs bij Hebbes!, maar ook in het blauw.

Bij jou staat de kerstboom inmiddels vast ook in huis. Als je het leuk vindt show hem dan in een reactie, we like!

Shop de IKKS boys kerstcollectie

Shop de IKKS girls kerstcollectie

Hebbes! is een stenenwinkel met vestigingen in Nunspeet, Dronten en Zwolle

Benieuwd naar Thijs zijn prachtige winterjas en favo broek? Lees dan dit blog.

IKKS feestcollectieIKKS feestcollectieName-It via Hebbes! IKKS feestcollectieIKKS feestcollectieIKKS feestcollectieName-It via Hebbes! IKKS feestcollectie

sponsored-post

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply