Barbara LOVETHELOOK REVIEWS

Een hippe ZEBRA tas voor vrolijke meiden

13 september 2016
zebra trends

DE NIEUWE COLLECTIE VAN ZEBRA IS FUN

Dit blog heb ik vorig jaar geschreven met mijn twee vrolijke meiden. De vakantie was al voorbij, nu zitten we er nog midden in! Binnenkort laat Shopaholiek jullie nog meer ZEBRA Trends zien, maar nu kijken we nog even terug naar deze twee dotjes. Het leuke is dat ze nog steeds super hip en te shoppen zijn!

Het schooljaar is al lang en breed aan de gang. Ik heb zelfs het idee dat de zomervakantie al heel ver achter ons ligt en dat Bobbie al tijden in groep 4 zit en Zonne in groep 2. Hoe leuk is het om het nieuwe schooljaar te beginnen met een nieuwe schooltas. De dames waren in de zevende hemel toen ze deze ZEBRA tassen zagen. ZEBRA Trends staat al jarenlang  garant voor kleurrijke, vrolijke en stevige tassen voor girls & boys.

Ik ben sinds Bobbie naar de peuterspeelzaal gaat al een liefhebber van de ZEBRA tassen en kijk eigenlijk niet eens meer naar andere merken. Deze tassen horen bij mijn dames en dus ook bij mij. Ik vind de tassen zeer fashionable, heel hip en absoluut heel belangrijk ijzersterk en kwalitatief hoogwaardig.  Mijn oog viel ook direct op de BTS girls serie.

 De ZEBRA tas van Zonne: Wild Dots Gold

Deze kinderrugtas vind ik echt stoer, maar ook heel girly. Het is lichtroze met gouden dots. De tas is te sluiten met een rits. De schouderbanden zijn te verstellen en de tas heeft ook een handvat. Dat is enorm praktisch. De tas heeft een opbergvak aan de voorkant en twee drinkbekervakken aan de binnenkant.

Afmetingen: 38x25x12 cm.

Deze tas heeft een perfecte grootte. Er kan gemakkelijk twee trommeltjes en twee drinkbekers in.  Er is zelfs nog genoeg ruimte voor andere schoolspullen, die weer aan het einde van de dag mee naar huis worden genomen. Zonne vindt het ook echt háár tas. Ze vindt de dots, gouden zonnetjes en tja, zij is toch vernoemd naar de zon, dus deze rugtas is een absolute match;)

 De ZEBRA tas van Bobbie:  Girly Bag “Lashes”

Deze musthave girly bag heeft een glitter hartje met “knipoog” en een strikje met diamant op de voorzijde. De “achterkant” van de tas is champagne goudachtig van kleur en schittert heel subtiel. De tas is af te sluiten door middel van een rits en heeft draaghengsels, wat heel volwassen staat bij m’n kleine meid;) Tevens heeft de tas een verstelbare lange schouderband, wat natuurlijk weer heel handig en functioneel is. Aan de binnenkant van de tas bevinden zich twee drinkbekervakken. Een absolute must voor een schooltas.

Afmetingen 38 x 31 x 14 cm.

Ik vind deze Zebra tas perfect voor mijn dametje in de dop. Hij is ruim, maar niet te groot. Een beetje ondeugend met de knipoog en weer girly met het strikje. Bobbie is er helemaal weg van en ik absoluut ook.

Shoppen:

Deze twee tassen en nog veel meer hippe tassen van ZEBRA TRENDS zijn te shoppen bij de officiële site van zebratrends.nl en deze lijst met alle verkooppunten is wellicht ook een uitkomst om te vinden wat je wilt.

Barbara:

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan hier en volg je mij al op Instagram? Daar kom je zoveel foto’s van m’n meiden tegen. Huis, tuin, en keuken foto’s maar natuurlijk ook outfit-foto’s!

ZEBRA tas

ZEBRA tas

ZEBRA tas

ZEBRA tas

ZEBRA tas

ZEBRA tas

ZEBRA tas

sponsored-post


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply