NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

NIEUW: Pre-spring collectie wordt party-outfit

7 december 2016
BeHipster Kerst

LET’S PARTY

Zo mondjesmaat zie ik al wat pre-spring collectie ’17 op internet voorbij komen. Vorige week zag ik dus ineens deze prachtige glanzende items bij BeHipster.nl. Hoe leuk is het om de nieuwste hippe kleding te dragen tijdens de feestdagen. Dit voorbeeld wat ik gemaakt heb, is natuurlijk wel super shiny, maar ik houd ervan om flink uit te pakken tijdens de feestdagen en daarna kun je het shirtje of rokje gewoon afzonderlijk gaan combineren met kleding uit de kast of gewoon nog meer pre-spring shoppen, want ik zag ook een kekke maxi rok en daar staat dit shirtje ook weer heel geweldig op!

Allereerst het metallic rokje. Ik geloof dat ik er nog steeds een zwak voor heb, want ik kies hem nu weer uit. Bobbie heeft er ook één in de kast, kijk maar eens in dit blog. Ook houd ik van zwierig en door de donkerblauwe band in de taille wordt het weer een veel stoerder rokje.

Hierop heb ik eenzelfde shiny shirtje gekozen. Als je dit in het rokje draagt, lijkt het een jurkje en door de band van het rokje krijg je een perfecte onderbreking en een bloezend effect.

Het donkerblauwe harige vestje is afgebiesd met het zilver van het rokje en shirtje. Zo is het een perfect geheel.

De legging is ook een must. De donkerblauwe kleur is zo precies hetzelfde en dat is fijn.

De gympen maken het outfitje sporty en donkerblauw suèdelook had ik nog niet voorbij zien komen bij Shopaholiek. Het past hier super bij en deze basis sneaker zal straks overal bij passen!

Dit is toch een perfecte feestlook? Ik ben heel benieuwd wat jij van dit KIE stone setje vindt!

Heb je nog leuke tips voor feestkleding wat je kindjes lekker kunnen doordragen in het nieuwe jaar? Dat horen we dat heel graag!

Deze outfit is te shoppen bij BeHipster.nl:

Zilveren rok

Zilveren shirt

Navy vest

Navy legging

De Adidas sneakers shop je onder andere hier

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply