OOTD

De groene outfits van Norah

28 november 2016
green-love

It’s not easy being green…

Dat zingt Kermit in het welbekende liedje. Maar groene kleding is juist hartstikke easy! Het is te mixen and matchen met vrijwel elke andere kleur en het staat lekker fris.

Groen is een kleur die ruim vertegenwoordigd is in de kast van kleine Norah. In veel varianten en gedurende alle seizoenen houden wij van groen. Het is eigenlijk gewoon dé kleur voor bij haar rode haren. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn favoriete kleur voor haar is.

We selecteerden vier combi’s met (a touch of) green. Welke is jullie favoriet?

31. Dit is toch wel een van de meest gedragen jurkjes van Norah dit seizoen. Op de foto draagt ze hem nog heerlijk met blote beentjes, maar inmiddels is de bijpassende maillot natuurlijk hoognodig (zie foto hieronder). 4Funkyflavours heeft een retro touch en is Norah op het lijf geschreven.

1

2. WILD ligt elk seizoen wel in de kast hier. De levensechte prints zijn zeer herkenbaar en blijven prachtig. Ook dit pandajurkje met een touch of green is een ware topper. Norah draagt hier de warme maillot van 4FunkyFlavours erbij, ook met bladerprint, waardoor het natuurthema helemaal gematcht is! (Het jurkje vind ik vrij ruim vallen, dus bestel hem niet te groot).

2

3. Deze set van Chaos&Order herkennen jullie wellicht nog uit een eerdere review en mag hier natuurlijk niet ontbreken! De combi met het hippe paars vind ik zelf heel erg gaaf.

4

4. Oke, dit is geen foto van een hele outfit, maar ik wilde deze trui van LE BIG wel graag met jullie delen. Annemarie tipte hem eerder dit seizoen al in dit musthave-blog en sindsdien staat hij op mijn sale-wishlist. Het toeval wilde dat Norah hem een tijdje terug voor een fotoshoot aan kreeg en ik werd op slag verliefd. Dit is zo’n ontzettend gave trui! Echt een intens mooie kleur groen en heerlijk eigenwijs door het fluffy stofje.

We zijn benieuwd welke outfit jullie favoriet is. Laat het ons weten onder het Facebookbericht van deze blog, dat vinden we leuk!

Shoppen

  1. Jurkje 4FunkyFlavours
  2. Pandajurkje WILD
  3. Set Chaos&Order
  4. Trui LE BIG

Meer zien? Volg mij dan op Instagram via @anouk_klaassen

Ook Shopaholiek is daar natuurlijk te volgen: @shopaholiek


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply