TIPS

Fisher-Price voor de allerkleinsten.

19 november 2016

SINTERKLAAS TIPS VOOR JE DREUMES

Dit speelgoed van Fisher-Price leert peuters meer over de dagelijkse bezigheden en stimuleert het eerste rollenspel. Spetteren maar… met deze speelgoedwastafel wordt je lekker schoon en leren ze hun eerste rollenspel! Draai aan de knopjes van de wastafel, pomp het zeepflesje of pak de tandenborstel, tandpasta en kam en ze horen leuke liedjes en zinnen over de dagelijkse bezigheden, bekende voorwerpen, kleuren, letters en nog heel veel meer. De lichtjes van de wastafel van Fisher-Price gaan aan als je kindje aan de rode en blauwe knoppen draait. Nieuwsgierige peuters vinden het fantastisch om zichzelf te bekijken in de glanzende spiegel. Een verwijderbaar, stoffen washandje maakt het nog echter én leuker! Elke peuter leert op zijn eigen manier, en in de oplopende niveaus leert je kindje ook steeds andere zinnetjes, liedjes en geluidjes!

Olivier vindt de wastafel van Fisher-Price het einde, en dan vooral de glanzende spiegel. Wat een lol had hij, want zo van dichtbij had hij zijn gezicht nog nooit gezien. Hij lag er bovenop om zichzelf te bekijken aan alle kanten. Wat te bedenken van al die losse leuke spulletjes die ook nog eens geluid maken als je er op drukt. Liedjes, geluiden, teksten en woordjes in drie verschillende niveau’s komen uit de wastafel. Dit speelgoed van Fisher-Price voor de allerkleinsten is zo cool en zal zeker niet snel zal gaan vervelen. Ook leren ze zo spelenderwijs om alvast te oefenen op het echte poetswerk wat later gaat komen. Echt een super cadeau voor Olivier voor pakjesavond op 5 december;)

Heerlijk spelen met Fisher-Price op de bank in hippe comfortabele kleding. De kleding die Olivier aan heeft zijn van een toffe webshop die al mijn favoriete baby labels verkopen. Alles is even leuk en je kan ook alle labels mixen en matchen met elkaar. De sweater en sweatpant zijn van één en het zelfde Nederlandse merk. Zacht stoffen, een stoere look en stevige materialen zijn een must! Wat ziet Olivier er toch cool uit. Binnenkort laat ik jullie meer zien van de leukste babyshop online!

Meer informatie vind je op de site van Fisher-Price.

Kleding Olivier: sweater en sweatpant zijn van Babybizznizz.

dsc_0036 dsc_0049dsc_0073

1 2

sponsored-post

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply