EVENT TIPS

Superhelden in Ahoy!!

13 november 2016

ALLE MARVEL SUPERHELDEN VERZAMELEN!

Alle Superhelden verzamelen! Marvel Universe LIVE! brengt live experience naar een geheel nieuw niveau met een ongelooflijke show zoals je nog nooit gezien hebt. Juich voor jouw favoriete Marvel Superhelden en voel de energie van geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht. Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor en Black Widow, nemen het op tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arena show vol actie voor de hele familie. Sluit je aan bij de Marvel fans van alle leeftijden voor dit unieke spektakel. Het lot van het universum hangt ervan af!

Zijn jullie al geweest?! Naar de Superhelden in Ahoy van Marvel Universe LIVE! Wij wel hoor!! Vrijdagavond zaten we in Ahoy, en wat was dit een spectaculaire show. De kids hebben genoten en kenden alle superhelden bij naam. Yeah!! Daar is Loki, kijk!!Spider-Man, ik zie Iron Man….!!!

De meest indrukwekkende was wel de Hulk,vond ik. Wat was deze groot en groen. Als hij brulde en hard met twee vuisten op zijn borst sloeg lag iedereen in de arena op de grond. Ik was blij dat we wat verder weg zaten:) De jongens vonden het echter prachtig, twee uur lang duurde deze spectaculaire show vol vechttechnieken, schieten, vuurballen, stunts met motoren en achtervolgingen met echte jeeps. Op het puntje van de stoelen zaten ze, kwamen soms ogen te kort. Zoveel was er te zien en te beleven in de arena vol met Superhelden en schurken. Ze wilden ook niets missen, want na de show werden de vechttechnieken onder de heren buiten nog eens dunnetjes overgedaan, maar wel op gepaste afstand natuurlijk:)

Vanavond is de laatste show van Marvel Universe LIVE! in Ahoy Rotterdam. Het is echt zeer de moeite waard om deze show te zien samen met je hele familie of alleen met de kids. Dus mocht je vandaag op zondag geen planning hebben en wil je je kind verrassen met een coole show, kijk dan op MarvelUniverse LIVE! of er nog kaarten beschikbaar zijn. Wie weet zitten jullie dan wel gezellig samen op de tribune te kijken naar een arena vol avontuur!

Fijn weekend!

Marvel superhelden

dsc_0050 dsc_0123 dsc_0139 dsc_0129 dsc_0135

 

 

Kijk voor meer informatie op www.MarvelUniverseLive.nl

sponsored-post

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply