GIRL SPOTLIGHTSHOP

Pakjesavond outfit!

10 november 2016
Kidsfashion Koekoek

HET HEERLIJK AVONDJE IS GEKOMEN…

Bijna is het zover! Zaterdag komt Sinterklaas in het land en dan zijn al onze kids weer in rep en roer! Tenminste mijn dametjes wel;) Nu “geloven” deze drie meiden ook nog, dus daarmee stijgt de spanning tot grote hoogte, dat begrijp je. De kadootjes worden driftig door mij her en der aangeschaft en snoepgoed wordt alvast ingeslagen. Zeker de kikkertjes en chocolademunten heb ik alvast klaarliggen voor de schoentjes.

Hoe zit dat dan eigenlijk met de outfits? Met Kerst zoeken de fashionable mama’s toch altijd wat moois uit, maar ben je ook zo fashionable met Sinterklaas? Wanneer het pakjesavond is dan trekken mijn meiden toch altijd wel wat leuks aan. Dat komt natuurlijk ook, omdat ik er zo van geniet, maar de meiden houden er zeker ook van om zichzelf op te doffen. Ga jij voor een speciale Sintoutfit of gaat je kroost in pyama, verkleed als Sint/Piet of gewoon het lekkerst zittende kloffie op de bank zitten?

De collage heeft aardig wat weg van een Kerstoutfit, maar juist met Sinterklaas mogen de meiden er toch ook leuk uitzien? Dit zwarte rokje van Name-It spotte ik bij Kidsfashion Koekoek. Perfect voor Kerst, maar ook zeker voor Sinterklaasavond! Voor welk setje ga jij? Echt op chique met een vestje met kraagje en zilveren glittermaillot of ga je dan toch voor een tussenvorm en kies je de roze trui met chocoladeletters en de zwarte maillot?

Met Sinterklaas maken wij hier thuis de setjes wel af met lekkere sloffen, want het is toch een knus feestje bij de openhaard, dus weg met die harde zolen onder die schoenen.

 

Shoppen

Deze twee outfits en nog veel meer moois zijn te shoppen bij Kidsfashion Koekoek. Ook complete Kerstoutfits zijn  al ruim vertegenwoordigd in deze shop. De sloffen heb ik bij H&M gevonden. Daar zag ik trouwens nog veel meer leuke sloffen en is wellicht een leuke Sintkado tip!

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply