Geen categorie

Tip: Video van Sint!

4 november 2016

HET PERSOONLIJKE VIDEOBERICHT VAN SINTERKLAAS

Al jaren zijn wij fan, al jaren wordt de Video van Sint bij ons thuis bezorgd, en al jaren zitten wij gezellig op pakjesavond vol spanning samen met de kids de Video van Sint te kijken. En eerlijk is eerlijk, al jaren vind ik hem super leuk!

De lol die ik vooraf al heb met het maken van de video, de foto’s uitzoeken van de kids, welke liedjes pak ik dit jaar, wat zijn hun hobby’s, wat vinden ze lekker qua eten en wat vinden ze ook al weer echt vies, welke sporten doen ze nu?! Broertjes of zusjes erbij? Elk jaar verandert er wel iets in ons gezin, elk jaar worden de kids een jaartje ouder, en elk jaar moet ik dus een beetje creatief zijn. Wat echt niet veranderd in mijn Video van Sint, is dat elk jaar de zakken met cadeautjes voor de kids achter de voordeur staan. Ze rennen er vliegensvlug naar toe zodra Sinterklaas zijn magische zin uitspreekt: “Oh ja, ppssst, de pakjes staan bij de voordeur”. Hilarisch!! En ook vraagt er elk jaar een kind, “Mam, als wij morgen of overmorgen of volgende week de Video van Sint nog eens willen kijken, staan er dan ook weer zakken met cadeautjes achter de voordeur?! Hij blijft geweldig, de persoonlijke videoboodschap van Sint:)

Al acht jaar is de persoonlijke videoboodschap een begrip, en dit jaar zijn er wat vernieuwende veranderingen. Ze zijn gaan samenwerken met De Club van Sinterklaas, er mogen meer onderwerpen gekozen worden en ook huisdieren kunnen worden toegevoegd. Niet alleen op dvd dit jaar, maar ook te bestellen als download, kortom keuzes en mogelijkheden genoeg! Het blijft een ontzettend leuke persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas voor groot en klein… Ik heb de Video van Sint al weer besteld voor 5 december, en jullie?!

En ppssst, houd Shopaholiek goed in de gaten, want binnenkort heb ik een verrassing voor jullie…;)

vvs2016_sint-aan-bureau

Foto © Michel Porro 06 - 1507 1517 http://www.michelporro.com michel@michelporro.com

Trailer van video van Sint:

 

sponsored-post

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply