Geen categorie

Zomerse combinaties van merk & budget

5 juli 2016
Header

Op zoek naar leuke combinaties…

Een complete set kopen van één merk is makkelijk en veilig. De designer heeft er al over nagedacht dus het matched perfect. Soms vind ik het echter een uitdaging om bij een budget item een leuk merk-artikel te shoppen. Zo liep ik in de Jola Mode tegen een leuk rokje met zebra-achtige print aan. Ik had nog geen idee waarmee ik het ging combineren. Met het rokje in de tas ging ik op zoek naar een leuke top. Ik vond een oranje shirt van Retour. Een frisse combi!

Zo ook met het shortje van Bristol. Ik loop altijd even de Bristol binnen, op zoek naar leuke koopjes. Ik was direct fan van de gave wassing en leuke details op de zakjes van deze short. We combineren de short met o.a. een top van Like flo en TOPitm. Maar ook het eerder geshopte Retour shirtje staat er leuk bij! Zo creëer je leuke combinaties die door de mix van merk en budget beter betaalbaar zijn.

Wat zijn jullie leukste combinaties van merk en budget? Laat ze zien in de reacties onder dit blog, dat vinden we leuk!

 

ps. Het Jola Mode rokje en het Bristol shortje zijn al in het begin van het seizoen gekocht dus wellicht niet meer verkrijgbaar. Houd shopaholiek in de gaten voor leuke budgettips voor het komende seizoen, zodat je er snel bij bent!

 

 

 

 

 

IMG_6599

 

IMG_6602

 

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply