Geen categorie

SHOPAHOLIEK IS WEER ONLINE!

15 april 2016

DE WEBSITE IS IETS VERANDERD

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is de website een paar uur offline geweest. Die tijd hadden wij even nodig om achter de schermen wat aanpassingen te doen. Want social media veranderd echt zo snel dat we eigenlijk altijd achter de feiten aanlopen. Toch blijven wij, met wat hulp van hele slimme mensen , proberen om mee te blijven gaan met de trends. Wij proberen ons blog zo leuk en zo handig mogelijk voor jullie te houden.

Dus… de site is iets strakker geworden, de kleine “foutjes” zijn er uitgehaald en ik speelde al een tijdje met de gedachte om een soort eigen SHOP te maken op de website waarin wij jullie onze favoriete items kunnen laten zien. Met wat hulp van deze slimme mensen is dat gelukt! Shopaholiek heeft een eigen SHOP op haar website. Op onze site zie je ook direct welke kortingen er op de producten zitten. Het staat allemaal nog iets in de kinderschoenen en we gaan het steeds meer perfectioneren door er zelfs de kortingscodes in te gaan vermelden. Want laten we eerlijk zijn: daar gaan we toch allemaal naar op zoek :).

Dus… hebben jullie suggesties of ideetjes laat het ons weten. Wat zouden jullie graag terugzien in onze SHOP? Is het misschien leuk dat jullie onder de artikelen jullie eigen review/mening kunnen plaatsen zodat echt iedereen onafhankelijk zijn mening kan geven?

Je kunt in de shop zoeken per categorie, op kleur, op merk, op materiaal, op winkel en op Specials: dat is ook zich wel een leuke, want dat zijn de items die in de desbetreffende blogposts verkrijgbaar zijn.

Benieuwd geworden naar onze shop: klik dan hier om naar de shop te gaan. De laadtijd duurt nog ietsiepietsie lang…. daar wordt aan gewerkt!

Heb jij een webshop en wil jij ook graag jouw producten in onze website zetten? Stuur ons dan even een mail.

Liefs, Angelique

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply