BOY REVIEWS

Sebastiaan in Bellaire en Hip shoes, winter 2016.

29 oktober 2016

Dat de winterjas van Bellaire een echte musthave is dit seizoen, dat wisten jullie al! Een 2 in 1 jas. Super stoer en cool voor een tiener jongen. De jas van Bellaire is perfect voor verschillende seizoenen. De capuchon van de onderjas is onmisbaar in het voorjaar. Voor de strenge winter draag je ze fijn allebei tegelijk samen en voor het najaar kan je een enkele dragen. Je hebt gewoon een keuze uit twee:) Wat kunnen de jongens er toch lang plezier van hebben, want de jas van Bellaire kunnen ze eigenlijk altijd aan. Een musthave, en wij zijn fan:) 

Waarom is de jas van Bellaire zo favoriet bij Sebastiaan? Simpel, want het is gewoon een top jas!! De legergroene bomber is zacht van binnen, gevoerd met camouflage bont. Cool! Tieners gaan er samen op uit, binnen spelen is verleden tijd. Ze gaan naar de film, skaten in het centrum, voetballen buiten met zijn allen of hangen rond in het parkje. Een dikke fijne jas past erg goed bij Sebastiaan. De combinatie, zwarte onderjas met de legergroene bomber met camouflage bont is net even iets anders dan een jas in één kleur. Stoer en uniek!

Gelukkig heeft Bellaire niet alleen jassen in de collectie:) Sebastiaan zijn hele outfit is van dit stoere jongensmerk. De sweater van Bellaire is een mix van donkere kleuren en dit draagt hij op een sweatpant van Bellaire met een jeans look. Ik houd zelf niet van felle kleuren, maar wel van groen, blauw, zwart en grijs voor een jongen. In deze set match hij prima op zijn skateboard bij de grote billboards. Het moet comfortabel zitten, maar ook waar hij zich groot in voelt, het is tenslotte al een tiener;) Sebastiaan draagt bij een lengte van 1m46, alles in maat 152.

Hip is het merk van de toffe suède veterschoen. Al jaren dragen de jongens schoenen van het Nederlandse merk Hip. Kwaliteit schoentje, stevig, een fijn en goed voetbed en ontzettend veel keuze in hun uitgebreide collectie voor jongens en meisjes. Meestal gaan wij met meerdere paren voor de jongens de winkel uit! Het is belangrijk, goede schoenen aan hun voeten. Ze lopen, ze rennen en ravotten buiten de hele dag. Een goede stevige schoen is onmisbaar! Een aanrader, het merk Hip.

Wat vinden jullie?! Het jongenslabel Bellaire onmisbaar in de kledingkasten van onze jongens? Kijk snel op de site, want er zit nog veel meer leuks in de collectie. Senna draagt de Nobell collectie, speciaal voor de meisjes. Hebben jullie haar blog ook al gezien?! Wat een leuke set, ik wil die rok ook!!

Shoppen: Bellaire

Shoppen: Hip

dsc_0242 dsc_0249 dsc_0269 dsc_0283 dsc_0293dsc_0256 dsc_0380dsc_0235 dsc_0444dsc_0364

-SPONSORED POST-

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply