GIRL REVIEWS

Eva in Waaaw zomer 2016: het perfecte basisjurkje

6 april 2016
SONY DSC

MOOI BLAUW IS NIET LELIJK

Een aantal jaren terug had ik een kobaltblauw jurkje. Dat jurkje is zo graag gedragen en ik vind het zo’n frisse kleur, dat ik al snel mijn keus had laten vallen op dit jurkje uit de nieuwe zomercollectie van WaaaW. Natuurlijk met de bedoeling dit jurkje ook heel vaak te dragen :). De bloemenprint is erg populair in deze zomercollectie van WaaaW maar ik ben nou eenmaal erg van de basics… en ook dan zit je juist hartstikke goed bij WaaaW. Hier moet je namelijk zijn voor de allermooiste basics in je garderobe.

Na alle lofzang van mijn collage’s is het dit keer mijn beurt om jullie iets te vertellen over WaaaW.

Nou…. Wauw! 🙂 Geintje natuurlijk! Maar ik moet mijn medeShopaholieks gelijk geven. Het jurkje zit echt heel mooi aangesloten en is echt lekker basic, hou ik van. Maar omdat dat natuurlijk maar saai is in de ogen van mijn dochter, spicen we deze jurk een beetje op met de drukkerapplicaties. Daar heb je echt heel veel keuze in, van bloemen tot strikjes en in diverse kleuren. Wij hebben gekozen voor deze zwart/witte applicatie. Echt een beetje fan ben ik geworden van de undy’s. Wat een topbroekjes en wat maakt het de jurkjes bij de meisjes een stuk minder “bloot”. Heerlijk! Gewoon op je kop hangen op het duikelrek en de handstand doen. Het is dan zelfs leuk om een glimp van die gestreepte undy te zien.  Musthave dus! Zeker deze zwart/wit gestreepte.

Eva draagt hier maat 122/128 van het jurkje en 110/116 van het broekje. Eva is inmiddels  1.10m lang. Het jurkje is misschien iets te lang, maar niet storend en hier komt ze de zomer mee door. Ik zei het vorige keer al (link naar dit blog) : vergeet ook echt niet de sokken* in je mandje te gooien, de prijs is echt te leuk!  Al moet ik eerlijk zeggen dat ik een beetje “kousen”-moe ben. Ik vind het nog steeds wel leuk, maar ik zie het zoveel, dat ik er dit keer voor gekozen heb om dit zilveren “heren”schoentje van Shoesme te dragen bij dit jurkje.

SHOPPEN: WaaaW zomercollectie 2016.

*sokken zijn helaas uitverkocht inmiddels.SONY DSC

SONY DSC

Deze toffe schoentjes van Shoesme zijn echt zo leuk! Ik heb overigens wel de gekleurde veters vervangen voor deze zilveren voor een wat rustiger effect.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply