MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

MUSTHAVE basic outfit

30 augustus 2016

H&M en Name It in de mix

Na twee heerlijke weken Portugal kon ik niet wachten om even een rondje door de winkels te doen..  Online is ook een manier natuurlijk maar ik wil graag de stofjes zien en voelen, de sfeer proeven in de winkel, de kleuren en prints zien en een algemene indruk van de nieuwe collecties krijgen. Love it!

In mijn rondje door de stad nam ik zowel de merkwinkels als de budgetwinkels mee voor het totaalbeeld. Als eerste shopte ik het MUSTHAVE item van dit najaar; de glam legging. Mijn blog hierover lees je hier nog even terug. Ik koos voor de Name It variant: diep zwart, een mooie glans en comfortabel met dragen door de fijne stof. Met de legging in mijn tas ging ik op zoek naar enkele jurkjes/tuniekjes waarmee ik de legging kon combineren. Bij de H&M liep ik tegen een geruite jurk in blouse-stijl aan. Perfect voor het najaar want de stof is niet zo heel dik. In de winter dragen we er een lekker fake-bontje overheen. De jurk is inclusief een makkelijk te verstellen zwart riempje. De glam legging maakt de jurk nog leuker en een nieuwe outfit is geboren. Extra fijn: de jurk is enorm prettig geprijsd.. € 14,90. Bente gaat de outfit dragen met Uggs of met een cognac kleurig laarsje.

Maatinformatie:

Bente is 119 cm en draagt de H&M jurk in maat 122. De legging past nu perfect in maat 116 met nog wat groeiruimte. Voor de tweede helft van de winter heb ik alvast een maat 122 erbij gekocht want ik verwacht een ‘run’ op dit artikel. De jurk van H&M is verkrijgbaar in maat 92 t/m 140 maar enkel in de stenen winkels.

De Name It legging is o.a. hier verkrijgbaar.

 

 

 

3

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply