BOY NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Thije in MortenZ winter 2016/2017

23 augustus 2016
SNEAKMORTENZ

SNEAK REVIEW MORTENZ

Zoals ik jullie vanochtend liet zien ben ik een enorme fan van Ninni Vi. Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het zover, dan ligt de wintercollectie in de winkels! Maar natuurlijk mogen we de boys niet vergeten. Ninni Vi heeft zoals jullie ongetwijfeld weten ook een grote broer: MortenZ. En laat ik nou ook een zoon hebben…

Thije is gek op lekker zittende kleding die er ook nog eens hartstikke gaaf uitziet en dus past MortenZ helemaal bij hem. In deze wintercollectie vind je heerlijke sweatbroeken, polo’s, sweaters, shirts, longsleeves en fijne vesten.

Wij kozen voor deze antraciet/zeegroene set met vest, longsleeve en sweatpants. Herkenbaar MortenZ door de fijne zachte materialen en de mooie pasvorm. Thije is vrij smal en dit merk zit hem echt als gegoten.
De longsleeve valt mooi aansluitend en heeft als leuk detail een zwart/witte baan over de gehele mouw. Ook op de broek zit zo’n mooie baan, maar dan in een grijs/zwarte kleurstelling. Verder valt de broek op door de grote zakken op de voorkant, dit maakt hem lekker stoer. Het vest is multi-combineerbaar. Bij deze set is hij heerlijk comfy, maar ook op een stoere jeans misstaat hij niet. De gele accenten en mooie knopen maken het vest echt af.

Jullie horen het al, ook van MortenZ zijn wij fan. Is het al donderdag?

Thije’s stoere schoenen zijn van Braqeez. Hier zal ik jullie binnenkort meer van laten zien op Shopaholiek.

Maatinformatie:
Thije is zo’n 134 cm en draagt de gehele set in maat 134/140. Het past perfect en valt dus prima op maat.

Shoppen:
MortenZ ligt donderdag (25 augustus) in de winkels en is dan onder andere te koop bij Amazingkids, Kixx-online en Kinderkleding-tekoop.

Heb jij trouwens al meegedaan aan de GIVE-AWAY? Je kunt een complete set van Ninni Vi, MortenZ of Soft & Jolly winnen. Klik hier om mee te doen.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply